Jak dopadla oprava? Mám taky tuto potvoru a vyměnil sem ložiska s gufery. Chvilku lepší a zas nejde za plynem, jak přidám jakoby se dusila a potom se dostane do otáček.
Už to tady padlo výše-ale nějak bez odezvy, tak s eomlouvám za opakování: není t podtlakem v nádrži? Není ucpaný přivod vzduchu do nádrže? Po zdechnutí otevřít a zavřít nádrž a znovu zkusit nastartovat...
Jo, jo, díky. Tohle bylo první, co mě napadlo. Nepomohlo to. Když jsem míval žigula 05, tak to taky tak zdechávalo - bylo to podtlakem v nádrži. Tam to povolení víčka pomohlo. U HQ ne. :-(. Škoda. Zdravím Jirka
Jak dopadla oprava? Mám taky tuto potvoru a vyměnil sem ložiska s gufery. Chvilku lepší a zas nejde za plynem, jak přidám jakoby se dusila a potom se dostane do otáček.
Ahoj, jak to dopadlo u mě? Už je to delší čas, ale zjistil jsem, že mi nová svíčka vždy vydržela cca do 10m3 nařezaného dřeva, pak jsem změnil prodejce a typ a teď nemám problémy - zřejmě vadná serie. Zdraví Láďa- texi.
Čau Láďo, svíčky jsem pozkoušel a není to lepší. Ještě zkusím jiný karbec až ho někde seženu jsem v koncích. Řezala ze začátku a šlus. Studená startuje, těžko se rozbíhá až se rozjede výkon má. Cely motor je nový a mrcha ne a ne.