Pila Fuxtec - KS - 162

host - 36.107 (?) 
31.3.2018 21:55
Dobrý den. I já mám pilu ks 162 a musim říct, že jsem moc spokojen, až tedy na ten stratér, to musim potvrdit. Opravdu nevydrží já už třetí a přesně ta samá závada, vylamovani narážky vratné pružiny, stačí jen trochu špatně zatáhnout a je to v háji. A proto bych se rád zeptal na nějaké lepší řešení, dobrý nápad jak tuhle vadu odstranit. Nechce se mi neustále kupovat nové startéry. Předem Děkuji za radu

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 4.78 (?), 5.10.2018 16:55

Dobrý deň.Máte pravdu, motoricky je píla v poriadku.Štartér je problém.Samotný kryt, je málo pevný, lebo je poskládaný z veľa dielov a ten základný kryt / oranžový/ má veľa kritických tenučkých miest, ktoré sa lámu.Vkladané čierne vložky sú v podstate len dizajn a celkovo nespevňujú kryt.Kryty som zničil 3ks a praskli vždy na tom istom mieste.Pílu som kúpil v Poľsku a po reklamácii mi poslali nový a jeden použitý. Ako náhradný kryt /kompletný aj so štartérom/  som kúpil z píly profi /čierny, zbytočne nedelený/ vraj pasuje na 162-ku, no zatiaľ som ho nepoužil, tak neviem ako sa bude správať.Čo sa týka samotného kolečka štartéra a ulamujúcich sa zubov, možno je krehký aj materiál, ale všimol som si, že tie štartovacie západky nedosadajú celou plochou na plastové zuby kolečka a tým ich ustrihujú.Predávajú tiež opravné sady, ale zbytočne aj s pružinami.O týchto chybách museli vedieť v Nemecku, pretože prv predávali len celý kompletný štartér, no potom sa objavili už aj samotné kolečká s pružinami a minulý rok aj tuhšie čierne kryty.Ja sám som im posielal fotodokumentáciu mojich problémov so štartérom.Odkázali ma na servis v Česku, kde je veľmi ochotný personál.Kolečko som tiež nejako poriešil ale ešte neviem posúdiť, či som to urobil dobre alebo nie.Čas ukáže.Pozdravujem čitateľov ZÁHRADY.

zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika