Oplatí sa kupit pilu Zenoah?
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 106.224 (?), 10.11.2010 9:43, zobrazeno: 8027x
|
|
|
|
|
|
|
host - 214.100 (?), 10.11.2010 17:50
Ak chcete mať zábavu kupte si Zenoah..., ak chcete pohodlné rezanie a dobrý výkon a dlhú životnosť tak si kupte STIHL MS 250 alebo výkonnejší STIHL MS 270. Budete spokojný na dlhé roky, nemusíte riešiť čínske problémy.
|
|
|
|
|
|
|
host - 165.42 (?), 10.11.2010 18:03
Dobrý den. Jestli jste byl se stihlkou spokojen, vyměnte ji za novější model a jestli chcete změnit značku, určitě neuděláte chybu s husqvarnou, dolmarem,solem, jonseredem.Zenoah bych nechal ležet.I když původní pily této značky byly asi poměrně kvalitní, dnes bych do ní opravdu nešel! Navíc pod tímto názvem se objevují pily z číny.Tak pozor! Proč nekoupit osvědčenou kvalitu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 126.119 (?), 10.11.2010 20:08
ta pila stacit bude, pri takom dreve bude skôr problem s kalanim. Inak ta "akcia" trva uz dva roky, tak ziadnu unahlenost. Skôr by mal stihl dorovnat ceny dolmaru.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 127.123 (?), 10.11.2010 23:16
mam ms 211 na priblizne take iste mnozstvo dreva, a v pohode to zvlada. No opakujem ze pilenie je chvilka, to kalanie je robota ktoru by som riesil. Nejakym prehnanym fetisom po znacke a vykone sa drevo nenastiepe.akakolvek pila, vratane elektrickej, alebo rucnej to mnozstvo popili pri rozumnej udrzbe nastroja. Kazdopadne prajem dlhu spokojnost s rozhodnutim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 82.96 (?), 10.11.2010 20:57
ms 250 používám už cca 3/4 roku, stála v akci necelých 10 000 Kč, což cca odpovídá těm 400 Eur. Je to tahoun, akorát teda ty hodnoty vibrací bych nepodceňoval, po 4 h praci sem to citil, ano někdo řekne je to hobby třída, ale pila už se koupila na doporučení známého, co je používá na tesařské stavební práce a já primárně na přípravu palivového dříví. Koupil sem za pár kaček nějaké antivibrační rukavice tak uvidím zda to bude lepší(ale opravdu po zkouknutí tabulek má skoro nejvyšší hodnoty, vědět tohle dřív tak klidně přidám na MS 270), ale zase bych to tak úplně nedramatizoval, prostě přestávky pro pilu i obsluhu. Jinak jsem s pilou spokojenej, chytá krásně i po delších odstávkách, akorát je třeba věnovat péči filtru, příjde mi že se celkem rychle zanáší. Možná jsou ty vibrace taky dané starou, ale prověřenou konstrukcí, která je již překonána... panové jako J.S. vám jiste rádi sdelí detaily :)
|
|
|
|
|
|
|
host - 165.42 (?), 10.11.2010 21:29
Na toto množství a tyto průměry dřeva bych určitě volil trochu silnější pilu než je stihl-250. Obsahově kolem 50 cm a výkonově kolem 3kw! věřte mi, že trochu výkonu navíc se vždy hodí a práce Vásbude jináč bavit a těšit.Pár pil mi již prošlo rukama a tudíž vím o čem mluvím. Přeji hodně štěstí při výběru té pravé pilky a hlavně nikam nechvátat a přemýšlet myslím při řezání.Na říznutí se motorovkou není opravdu pěkný pohled a blbé se hojí!!!
|
|
|
|
|
|
|
host - 145.203 (?), 11.11.2010 11:14
Kludným svedomým môžem doporučiť pílu Zenoah G621.Osobne ju používam 2 roky bez starosti /ročne 80 metrov dreva/.je to mimoriadne spolahlivá a výkonná píla.Reznými vlastnosťami sa ani nedá porovnať k menším stihl pílam /ako ms211/.Je to porovnatelná s pílou ms 310.
spokojný majitel Zenoah píly
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|