Já Vám ji nehaním, jen bych šetřil se slovy "sebelepší výrobek", která použil Jarda v prvním příspěvku. Ten servis v Agricu je kapitola sama pro sebe a pokud by to takhle provedli mně, otočil bych se na patě a bylo by to naposledy, co mne tam spatřili, ale o to teď nejde. Jde o to, že si Jarda i přes ledabylý přístup prodejce, koketující až s nezájmem, nechal vecpat horší stroj, než si původně vybral. Důvody trefně vypsal pan 140.103.
Sám Hechta vlastním, jen jiný typ a dovolím si posuzovat - pily svůj účel splní, to nepopírám, ale k dokonalosti mají pořádný kus cesty. Samozřejmě, s ohledem na cenu těžko lze mít námitek - jde o to, co upřednostníte: komfort a výdrž s pečlivým zpracováním, nebo nižší kupní cenu? A podotek k dekompresi - je to komfortní výbava, ale ruku na srdce: je-li pila v pořádku a dobře seřízená, i studenou nahodíte nejpozději na páté zatažení. Pokud je tohle pro obsluhu nějaká námaha, jak pak bude zvládat šermovat s šesti a půl kily při běžné práci? Dekompresi nemám, strtuje se mi naprosto normálně a její smysl vidím snad až u větších kubatur, kde může být odpor značný. Místo dekomprese bych raději kvalitní plast na kladce a pevnou šňůru.