Motorová pila Solo 633 Ecomatic, jak funguje?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 210.251 (?), 3.11.2009 22:06
A co to pivo? Njn, škoda, že jsme se nestihli vsadit ;-)
Radku, převod PDF na JPG dělám nejradši přes foťák, jde to i z monitoru :-)
Diskuze se pořád drží tématu, jen J.S. trošku ujely nervy ;-)
Než opření o díru, tak bych tipnul tření a změna průměru.. Ale neviděl jsem to, jen fotky tady v diskuzi.. Hlavně ty díry nejsou omačkané, pokud by se o ně pružina opírala, tak by to mělo být vidět...
No nic, hlavně že se to točí :-) Gl.
|
|
|
|
|
|
|
RadekB - Diamantový Zahrádkář (1424) - 21.230 (?), 3.11.2009 22:07
Tomy, zítra to skennu, jeden musí být více ohnutý dolů ke klice, oba jsou vytočeny ke spojce. Ten "vnější " ke spojce musí jít směrem ke klice, při pohledu ze strany od spojky, samo, že mírně! To je ten počáteční, volnoběžný "oškrt "! Gl, to není zrovna bláto, ta podložka, ani být nemůže ! Pružina by ji za chvíli probrousila.
už má vlákno 4 strany !!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rorr - (31) - 129.180 (?), 3.11.2009 23:00
Radku dík moc, hlavně že jsme se dobrali uspokojivého konce. Jinak jak jsem koukal ta SOLO 637ka je stroj stejny trochu novější s výkonějším motorem a tam je ten ecomatic sice jiné uspořádání ale podložka s dírkou zůstala, takže to asi nebude tak hloupe řešení. T.
|
|
|
|
|
|
|
host - 132.145 (?), 4.11.2009 4:44
Já se domnívam, že ty tři součástky nemají za úkol spojit nebo rozpojit náhon olejové pumpy, protože se jedná o pevnou, respektive pružnou spojku.Moje theorieje je, že spojkový"hrnek"je v kontaktu s talířkem, a ten je jím roztáčen.tzn. že hrnek je hnací element a talířek hnaný.Potom jedna odstředivá spojka zajistí při volnoběžných otáčkách jak nepohyb řetězu, tak nepohyb olejové pumpy.Plésti se také můžu, neboť je to, jako vyndat ježka z klece podle papíru. Michal
A jestli to tak není, tak by to tak být mělo a fungovalo by to.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|