Motorová pila Oleo-mac
|
|
|
|
|
|
|
Standam - Stříbrný Zahrádkář (471) - 128.254 (?) 9.10.2008 9:04
Zdravím, příšel za mnou človek s novým OM947, že mu "podřezává" a že byl v servisu a maník v nažehlenejch firemních monterkách řekl že s pilou nic není a že to prý jen neumí. Takže: mrkněte na lištu, sotva z třecich ploch sjela barva, jak byla vystřižená bez dalších úprav byla svařena ale né díly přesně na sebe, podle úhelníku u paty tak 0,7 mm. Druhá fotka je po prvním přejetí brusky aby bylo vidět nepřesné sbodování (svaření) dílů k sobě. Na liště je vyraženo Oregon, ale podlé mého né ten v Kanadě, ale někde ve střední Asii. To by si přece taková firma nemohla dovolit vypustit takový výrobek. Standa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 245.61 (?), 9.10.2008 10:10
To je docela drsné... Omlátil bych jim to o hlavu, reklamujte to! To, že je to teď přelíznuté na brusce na možnost reklamování nemá vliv - pokud je ještě poznat nepřesné spojení, tak výrobek má vadu, tj. jednoznačně je v rozporu s kupní smlouvou a reklamace je oprávněná (předpokládám, že se budou vykrucovat a přelíznutí uvedou jako důvod zamítnutí reklamace - nenechte se, pohrozte znaleckým posudkem a soudem, jejich zamítnutí si nechte dát písemně, lištu si ponechte u sebe jako důkaz...). Šmejd je třeba házet prodejcům na hlavu, jinak se to nezlepší... Gl.
|
|
|
|
|
|
|
host - 172.114 (?), 26.10.2008 20:48
Dobry den, chci si koupit motorovou pilu zn.KZ-Zenoah Komatsu G500AVSR 18.Mate nekdo s touto pilou a znackou nakou zkusenost?Take by me zajimalo jake ma tento model otacky, nikde jsem to zatim nevicetl.Predem dekuji.Alda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 50.4 (?), 5.11.2008 9:21
Tady bylo řečeno téměř vše, takže už jenom taková drobná poznámka k procentům z cenny které tu uvádí pán pro porovnání ceny Homelitky a OM. Těch 35% platí pokud to odečítáte z ceny OM 11.800,-, ale zkuzte si to obráceně a k ceně 7.500,- si přidat tolik procent aby jste se dostal na cenu 11.800,-. a jste v turánu na 58%!! A TO SE VYPLATÍ!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 231.250 (?), 16.2.2014 9:22
Pilu Oleomac 942 plus křovinořez 735 T téže značky mám 13 roků. a nemůžu si stěžovat. Klasická ůdržba, vyčištění a je to. Samozřejmě opotřebení některých dílů zubem času se nevyhnete. Myslím si že průměrně zručný chlap by neměl mít s tímto vercajkem výraznější problém
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 39.219 (?), 16.2.2014 15:31
Jirko, poté co byla produkce Oleo Macu na těchto stránkách mnohokrát poplita, skoro se bojím říci že 942 je jednou z mojich pil. Svoji práci odvedla jak v lese, tak na zahradě a kolem chat a za ty roky co ji mám servis ještě neviděla. Je pravda, že poslední 2 roky protíká olejové čerpadlo mazání lišty, čili když odstavím pilu s nevyjetou nádržkou, mám v regále ve sklepě mastnej flek. Start do 5-týho zatažení i po několikaměsíčním odstavení. Co jsem za ni v MF dal raději říkat nebudu. Spokojenost. j.c.
|
|
|
|
|
|
|
host - 207.2 (?), 11.11.2008 20:37
občas i ta nejlepší firma udělá zmetek! je pravda kdyby si to koupil někde v jiné prodejně kde jsou trochu solidní lidi tak to vymění, ale mountfield je prostě svině. Nejlepší je koupit tam pilu a vůbec tam nechodit na servis, protože oni jsou tak vychcaný, že to nastavý aby si tam musel zase nebo tak, že se ti pila přidře.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|