motorová pila Hecht 945

host - 117.136 (?) 
29.7.2008 8:09, zobrazeno: 15611x

Zdravím

Rád bych si koupil motorovou pilu na občasné řezání a kácení ovocných stromů, popřípadě příprava pal. dřeva.

Má někdo zkušenosti s touto pilou.

Je dobrá či špatná?

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

Rom - (19) - 86.21 (?), 29.7.2008 8:51

Zdravím. Nevím jaké čekáte reakce na váš dotaz, ale pravděpodobně se tady rozvine opakovaně diskuze o motorových pilách. Cena bude pomalu s doporučeními stoupat nahoru a vy v tom nakonec budete mít guláš. Projděte jednotlivá vlákna o pilách (je jich tady spousta) a raději si udělejte názor svůj. Při zadání HECHT 945 do vyhledávacího pole diskuze se zobrazí 20 vláken se spoustou příspěvků k této pile. Stačí pročíst a rozhodnout se. Jelikož jsem tak učinil před koupí své pily, tak vím, že o HECHT 945 (nejsem majitelem) převažuje názor - hodně muziky za málo peněz. Přeji hezký den.

host - 160.5 (?), 19.4.2009 21:03

mám pilu hecht 945 dva roky¨a používám jí na těžbu dřeva na topení s pilou řežu stromy u kmene o průměru až 80cm nařežu s pilou zhruba 30 kubíku dřeva na sezonu pila je na toto množství dřeva dostačující zatím šlape jako hodínky výroba čína

host - 39.137 (?), 23.4.2009 18:44

Strejc měl pilu Hecht 945 asi rok. Byla to jeho první pila a tak jí chválil. Aby ne, rozdíl oproti řezání na cirkulárce a té dřiny okolo. Pak se mu začaly množit problémy, nefungoval plyn, odešlo mazání řetězu a asi prdnula pružina či se ochodil silentblok, protože kopala jako koza. Dal mi jí na spravení, ale jak spravovat něco, co je rozbitý už když to vyrobí???

Hecht je čínskej šmejd. Možná na pořezání dvou kulatin ročně ano, ale na "řezání dřeva" prostě nestačí.

Petr Vlk

host - 102.4 (?), 28.4.2011 19:01

To kazdy ma inu skusenost s pilou ja nechapem ze preco prave Hech ved ak chcete si kupte ale ja by som dal na overene znacky ako su Husqvarna, Stihl,Jonsered a aby som nezabudol aj na Solo a daju sa kupit aj lacnejsie verzie tychto pil teda tie slabsie ked nepotrebujete nic silne moc tak ja by som rozhodne o znacke Hecht neuvazoval urcite nie o pile. Moj nazor.Pekny den.

host - 196.190 (?), 28.4.2011 21:20

Já mám s tou to pilou zatím jen vcelku kladné zkušenosti. Nějaká oprava už byla, ukopnutá plynová páčka, strhlý napínací šroub lišty - vše jsem si opravil doma.

Ale když porovnám pilu co má tchán OM950 či podobně. Jen nová řetězka ho přišla i s výměnou na 950kč. To nepočítám problémy se startováním, utržená šnůra apod. Má to do moutf. 25km. Musí to tam zavést a pak si znovu pro ni dojet. Má ji 3 rokem a opravy plně platí - prý zameškal servisní prohlídku a záruka po roce padla.Teď pokud potřebuje pokácet strom, raději mě zavolá ať mu ho pokácím s Hechtem a dřevo si odvezu. Když jsem se zeptal proč - prý, aby se mu znovu nepokazila.

host - 102.4 (?), 3.6.2011 13:09

Nekupujte to dajte radsej prednost Husqvarne alebo Stihlu ale je to na vas.

zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika