šroub l vytočit o 1 ačtvrt a šroub h o jeden, pak si jenom hrát s volnoběhem. A rada nakonec, jestli je pila starší a dlouho jetá tak vám upadne při startování ruka a sebevědomí. Pak se porozhlédněte po nejbližší popelnici a tam ji hodte.
Mám tuto pilu pul roku a po zkušenostech s jinými pilami je spolehlivá, má výdrž, perfektně startuje, jen chce mít jeden řetěz jeko náhradní protože ostrý řetěz je předpoklad dobrého řezání...jinak spokojenost
šroub l vytočit o 1 ačtvrt a šroub h o jeden, pak si jenom hrát s volnoběhem. A rada nakonec, jestli je pila starší a dlouho jetá tak vám upadne při startování ruka a sebevědomí. Pak se porozhlédněte po nejbližší popelnici a tam ji hodte.
Já vlastním zmiňovanou pilu již asi pět let. Zakoupil jsem ji v OBI a mohu jen říct, že jsem nadmíru spokojen. Startuje velmi dobře a samotný chod je také dobrý. Již nařezala hodně dřeva a bez problémů. Dnes jsem nařezal asi 5m3 a vyskytla se první porucha. Praskla mi spodní pružina (silentblok) na držáku. Tak jsem ni vymontoval a v pondělí se půjdu podávat čím se dá nahradit. Koukal jsem do katalogu Husquarny a mohla by pasovat. Závěrem přeji dobrý řez.
Myslím si, že takové pily se neopravují, ale rovnou vyhazují a mnozí majitelé posléze přecházejí na pily, které se opravit dají a náhradní díly seženou bez problémů i po záruce.