Zdravím. Tuto pilu jsem kupoval cca před 6 - 7 lety. Původně byla na práce kolem chalupy. Zahrada, nějaké to palivové dříví a tak. Tam se asi dobře zaběhla. Potom jsem před 5 lety koupil 2 hektary lesa a počítal s tím, že až ji tam oddělám, koupím novou pořádnou Stihl nebo Husquarnu. No, už se tam holka pěkně nařádila. Sice to jsou stromy, vesměs srmky, do cca 50 let věku, na kterých si zařezala, ale bez problémů. Nejvíc si zamakala na probírce a prořezávce stromů do 30 let, jelikož byl les zanedbaný a od výsadby se tam nic nedělo - samý vyvětvování, krácení tyčoviny, semtam i vzrostlejší strom. Prostě samý řezání, kde je fůra práce, ale dříví přibývá pomalu. Mám na ní už 3. lištu a asi pátej řetěz. Originální měl řídké osazení řezných článků. Bál jsem se, že hustší řetěz od Oregonu neutáhne, ale úplně v pohodě. Teď řeším první závadu, a sice prasklý sací balonek pumpičky paliva. Jinak motor běží jak hodinky, mazání řetězu taky v pohodě. Když vzpomenu na pilu z Mountfieldu, kde přestala mrcha mazat po 2 letech a nedalo se to za boha rozchodit.. Já jsem spokojenej. Koupil jsem ji ještě se slevovým kuponem za nějakých 1790 Kč. A fakt jsem nečekal, že bude tak dlouho na živu. Je to ďábel!!!