McCulloch california 46

host - 194.42 (?) 
17.6.2010 13:38, zobrazeno: 13264x

Dobrý den, mám možnost koupit za 2.000,-Kč tuto pilu (nová). Nemáte někdo s touto pilou zkušenosti? Děkuju P.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 127.14 (?), 17.6.2010 14:11
Nevím, jaké máte představy, někdo rád opravuje a těší se na to až se dostaví výsledek jeho snažení a nevadí mu, že je to nekonečný příběh. Já jsem několik pil této značky dostal a udělal jsem potom 2x radost, sobě, když jsem se jich zbavil a tomu, kdo to chtěl. Osobně v tom vidím jedinou výhodu, je to levnější než nové. Brzy poznáte, že i tato výhoda nebyla Vaší výhodou, ale toho, kdo pilu prodával. NEKOMPLIKUJTE SI ZBYTEČNĚ ŽIVOT.

host - 194.42 (?), 17.6.2010 16:10

Dobrý den, máte pravdu, nalákala mě cena a výkon. Myslel jsem, že když se na internetu prodává za 9.000,-Kč a MCCulloch je součástí koncernu elektrolux , resp. husqvarna, takže by to mělo být zárukou alespoň nějaké kvality. Docela mě to tedy zklamalo, že výrobky této značky a asi i značky partner jsou pouze jakýmsi spotřebním zbožím, kde kvalita je až na druhém místě. Vzhledem k tomu, že se domnívám, že jste osoba, které už pár pil viděla, tak se budu řídit Vaší radou a vrátím se zpět k normální kvalitní pile.

Takže díky za radu a ušetřené 2.000,-Kč. P.

host - 199.245 (?), 4.9.2010 0:32

Takovou pilku má kamarád 3roky, zatím spokojenost, výkonná,bez vibrací, startuje na šup..

host - 122.102 (?), 9.9.2010 22:10
Dobrý večer všem.McCulloch ani Partner nejsou žádné zázraky, ale mám 4-taktní křovinořez McCulloch, a obyčejnou pilku 941 Partner asi 5 let, a žádný problém.Mám chalupu v Krkonoších-3000m2 louky a stromů, a vše to zvládá... asi jsem měl štěstí na dobrý kusy.Michal

host - 189.23 (?), 26.2.2012 16:47

Nikdy si nekupujte zboží od teto značky pokazdy se mi z nějake něco rozbilo a u teto pily jsem měl hned od začatku problemy.Nešlo mi mazaní retězu tak jsem to poslal na reklamaci a v servise nějakým Brně nevim jak jmenuje to akorát na oko omazaly aby bylo videt že to maže.Samozdřejmě jsem to hned prokouk že to nemaze a volal jim že si dělaj asi srandu a paní co tam byla hned zavěsila i na reklamaci neragují a pilu jsem si musel spravit sam po hodině řezani odešla mazaci hřidel

host - 76.167 (?), 26.2.2012 23:00

To je píla dobrá pro servisáky, je to poslední značka po tesne po číne. To je píla ako hračka pre deti, za málo penez málo radosti a veľa servisovaní.

Kupte osvedčenú europskú značku a máte po starosti...

zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika