Která značka má nej servis
|
|
|
|
|
|
|
host - 100.231 (?) 16.3.2012 16:24
Nechá se diagnostikou nastavit chod na aspen a na naše palivo zvlášt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 115.106 (?), 16.3.2012 17:01
Ne, vše je řešeno automaticky. Ať tam nalijete, co tam nalijete, čidla to vyhodnotí spolu s dalšími údaji a nastavý se optimální chod.
|
|
|
|
|
|
|
host - 100.231 (?), 16.3.2012 17:17
Je stejná diagnostika (nastavení) u 560 a 562.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 100.231 (?), 16.3.2012 20:52
Děkuji za odpovědi. Píši vám ohledně toho, že mám 562 a mám s ní trošku problém. (psal jsem o tom na foru o těchto pilách, ale nikdo nedokázal poradit, co stím). Při pokácení a následovné odvětvení jednoho silného stromu, běhá tak jak má. Závada spočivá v tom, že po uříznutí třeba silnějši čtyřky, nachám pilu běhat na volnoběh než napíšu to dřevo, a po následném přidání plynu má pila spoždění (nezebere ihned - 2 vt). Pokud pilu nechám běhat na volnoběh déle,1 min. a více, fuguje bez problému.Měl jsem pilu na diagnostice, a žádnou závadu jim to neukázalo. I přesto si myslim že to není v pořátku, když opomenu to startování teplé pily. Děkuji za odpověd.
|
|
|
|
|
|
|
host - 21.230 (?), 17.3.2012 6:42
Mohl by jste prosím popsat jak Autotune zjistí oktanové číslo? Myslím že by to zajímalo i některé konstruktéry strojů. Také by mne zajímala HQ 560 s RevBoost. Díky.
|
|
|
|
|
|
|
host - 115.106 (?), 17.3.2012 18:31
To co píšete vyřeší servis v rámci záruky, pravděpodobně vám blbne RevBoost. Zavzpomínejte, jestli vám toto dělala pila už jako nová, pokud ne, dá se provést reset a autotune uvést do stavu nové pily. Autotune jako takové je podle mého stejné na 562 i na 560, ale je dost pravděpodobné, že hodnoty nastavení budou různé, 562 má menší objem klikové skříně, je tam potřeba vhánět jinak vzduch. Z toho důvodu má 562 větší filtr a větší spotřebu paliva, kdyby jste bydlel poblíž, nebyl by problém autonune vyměnit a hned by jsme věděli na čem jsme. Takhle po netu je to problematické vyřešit, bohužel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 100.231 (?), 17.3.2012 18:57
Pila to dělá od nova. Mám ji dva měsíce.Předpokládám, že revboost je v zapalovací cívce. Jsem od Plzně.
|
|
|
|
|
|
|
host - 39.51 (?), 17.3.2012 10:15
Servis je tak kvalitny ako je ochotny servisak a dostupnost nahradnych dielov. Pri skoro zhodnej konstrukcii nie je problem servisovat akukolvek znacku, bohuzial sa stane hlavne u tych co su aj predajcami ze vam odmietnu opravit inu znacku ako predavaju s tym ze je tazko zhanatelny nahradny diel. Je to aj v ochote zastupeni dodavat ND nezmluvnym servisom, co je praxou u Husqvarny a Stihla. V tom pripade sa zhana ND u znameho co tu moznost ma. A najhorsi priklad je ked si tzv. servis len prijme do opravy a posle pilu na ine miesto, cize identifikacia zavady a termin opravy sa znacne predlzuje.
|
|
|
|
|
|
|
host - 157.92 (?), 25.3.2013 20:19
Zdravím přijde mi že sem se to asi hodí nejvíc dneska se mi povolila lišta a řetěz i stihl 201t.Jestli se matka povolila sama nebo jsme si to před řezánim nezkontroloval... bůh ví.Každopádně jsem očesal plast pod řetězkou máte někdo zdání jestli jde vyměnit .Popřípadě zkušenost s tim na kolik to vyjde?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|