Jaký je rozdíl mezi pilami zn. Jonsered a Husqvarna

host - 127.12 (?) 
1.5.2009 18:03, zobrazeno: 5176x

Váhám při koupi pily Husqvarna 357 xp a jonsered 2156. U nás je již mnoho let velmi dobrý prodejce pil Jonsered. Perfektní servis, maximální ochota a ten mi říkal, že mezi pilami jonsered a Husqvarna není skoro žádný rozdíl, snad jen v tvaru přední rukověti a oplastování pily.. chtěl bych se zeptat, jakě jsou rozdíly... děkuji

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 213.141 (?), 1.5.2009 19:03

Je to tak, rozdíly jsou takové, jaké Vám uvedl prodejce. Pokud tam máte takového borce, tak nemáte co řešit. Není to jen o zakoupení, ale takový servisák pomůže i se závadou po záruce, nebo jiným problémem. Takových je třeba si vážit, i když by to měla být samozřejmost. Ještě bych doporučil si vyzkoušet, jak se porovnávané pily drží, jak Vám sednou.

host - 127.12 (?), 1.5.2009 20:04

Je to člověk na kterého slyším jen chválu a mě samotnému vyšel vždy vsříc... ten Kdo je Z K. Varů, jistě zná onoho prodejce Jonseretů. Lze tedy říct, ež jonsereta mi opraví i v Husqvarně a obráceně??

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 143.61 (?), 1.5.2009 20:23
Teoreticky ano, ale jestli uvažujete tak, že koupíte někde HQ a servis budete využívat Jon., tak to není k prodejci a servisu Jon. moc fér.

host - 127.12 (?), 1.5.2009 22:05

ne, to rozhodně nemyslím... nekupji si pilu na rok a nevím, jak to bude s prodejcem třeba za 6 let a nevím kde budu bydlet... proto jsem se ptal. Servis je pro mě to nejdůležitějsí

host - 128.130 (?), 1.5.2009 22:31

Servis je prvorady, no tie pily su rovnake a podla mna by mal servisak opravovat obidve zn. ako je tomu u nas.

P.S. O tejto teme je na tejto stranke toho strasne vela. Bolo by dobre si ich najskor orientacne pozret a zbytocne nezakladat nove.

zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika