Jakou motorovou pilu pro zenu?

host - 45.244 (?) 
10.5.2009 10:18
Pro tazatelku hezký den, nebudu Vám žádnou značku doporučovat jelikž by to bylo hned odborníky zamitnuto ale pokud pilu ještě nemáte tak nyní je u Husgvarny akce a pilu koupíte za cca 4600kč takže zabijete 2 mouchy 1 ranou budete mít značku bez oponování odborníků a vejdete se do Vaší požadované ceny.Ještě mě ale udivuje to, že se Vám zde snaží každý odborník doporučit tu nejkvalitnější pilu ale nikdo Vás z těch neomylných mistrů neupozornil na úskalí při kácení porostů-záměrně nepíši těžby protože tu asi nebudete provádět.Nikterak tím nechci podcenovat vaše schopnosti ale asi bych se přimlouval o počáteční spolupráci s někým z Vašeho okolí kdo už má nějaké zkušenosti, znám pár případů kdy na opravdového profika spadl neštasně strom a takový tzv.věšák i malého vzrůstu vás může zabít a to nemluvě o nekontrovatelném pádu.O samotné nebezpečnosti pily je asi zbatečné psát a prosím příjměte toto jako né doporučení ale přátelskou zkušenost z mého okolí--invalidního profi dřevorubce vidím v sousedství denně.Přeji především bezpečnou práci s dobrou pohodou a věřte že v prvé řadě nejde o značku pily ale o zdraví KP

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 178.80 (?), 11.5.2009 13:46

Dobrý den,

letos jsem si koupil pilu Dolmar PS 45. Je na ní pořád akce za 5300,-.

Pokud tedy opravdu nemáte jiné řešení než to že žena půjde kácet stromy, tak si ji kupte. Sice je spíš na práci kolem zahrady, ale strom s ní taky pokácíte a hlavně není to žádná velká těžká kráva. Takže ženksá si s ní v poho poradí.

Nechcte si hlavně u prodejce vše předvést, ať neutrhnete startování jako já.Aspoň si teda myslím, že jsem to malinko přechlastal a pila pak jde o moc hůře nastartovat. A jelikož je to pila za 5300,- tak má své neduhy a není možné s ní zacházet jako k pile za 15000,- Prostě je to celkem dosti plastový. Kdybych se teď rozhodoval, klidně bych ji koupil znova.

Tomáš

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024