Chytrému napověz, hloupého nech vykoupat Spokojené řezání s tím zázrakem.
Za ty peníze se dá koupit ojetej profi Dolmar, ale co, když je někdo nevěřící Tomáš, tak se nedá svítit.
Tady jen něco málo z recenzí uživatelů Hechta 950:
40% Nedoporučuje produkt
+ Cena
- Zpracování plastů, nízký výkon, vytékající olej
Tuto pilu jsem koupil jako náhradu 20 let staré a poněkud vydechlé Stihl 023 s obsahem 40 ccm a 1,9 kw, pro přípravu palivového dřeva po předchozím přečtení pochvalných recenzí.
Už po vybalení z krabice mírné zklamání, kvalita plastů prostě made in China, ale za ty prachy řekl sem si. Po přečtení návodu a doplnění kapalin sem nebyl schopen nastartovat, cca po 15 min. a značném úsilí se podařilo.Pila je dost hlučná, hodně smrdí, při řezání se neustále zastavuje, nejde do max. otáček subjektivně nižší výkon něž zmiňovaná Stihl zřejmě dáno i silnějším řetězem (1,5mm) a spotřeba cca o 100% vyšší, po práci z ní neustále teče olej na lištu.Takže Hecht šel do kouta a zatím řežu Stihlkou až budu mít chvilku tak ho zavezu do servisu na seštelování, třeba se to zlepší.Každopádně překvapení made in China se nekonalo, za blbost se holt musí platit:-)
Recenze 2:
20%
+ cena?
- asi kvalita
Byl jsem původně rozhodnutý pro HECHT 945, ale pak jsem si řekl, že nebudu hledět na nějakou tu stokorunu a rovnou koupím 950ku (větší výkon, dekompresní ventil). Bohužel prodejci, se pilu nepodařilo ani po hodině zprovoznit. :-(Motor běžel, ale řetěz se prakticky netočil. I po výměně řetězu a lišty byla situace stejná, pohnout řetězem rukou bylo prakticky nemožné. Sice jsem měl v úmyslu se do obchodu vrátit, až jí zprovozní, ale nakonec jsem se na to vykašlal, protože tohle je ten typ věcí, které na nové pile nechci řešit. :-(Navíc z pily dost tekl olej a i benzín pod víčkem protýkal. :-(Možná to byla jen náhoda a měl jsem smůlu na špatný kus, každopádně mě to donutilo si připlatit na Husqvarnu 445 a jsem nesmírně spokojený, ale to už je na jinou recenzi ;-)