Jaká je pila dolmar 5105 C?

host - 25.58 (?) 
5.3.2017 23:29
Presne tak. Cena s DPH 55 eur. V záruke to vymenia. Je to asi najčastejší problém u Dolmaru. Z 4 mojich píl v záruke výmenný 1 kus zapaľovania. Jaro Š.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 31.75 (?), 8.4.2017 18:27

Zdravím. Tak mi po roce odešel malinkatej pomocník do probírek ps 5105. Něco jsem dělal asi špatně. Nebo byl totálně zanesenej výfukovej kanál karbonem, kus se uvolnil a konec. Nejspíše nechám válec opravit, hodím novej píst a palba zase dál. Jinak mám 6100 ps, ale budu se jí zbavovat kdyby třeba náhodou někdo chtěl ale upozorňuju není to profi stroj. Je to farmářka. Velmi rychle se u ní ucpává filtr, takže do těžby ne e, sílu ale má dost na rozdáván. Nechci ji ale oddělat, zaslouží si řezat v pohodě nekde u domu :D. Kupována koncem listopadu minulého roku. Nařezáno asi 200 m3- Jdu do 6400. Je to jasný favorit. Husqvarna jedině 562 přicházela v úvahu, ale do toho nejdu. A stihl jedině 362, ale chci zkusit ještě dolmarku. Ať si můžu udělat komplexnější názor. 61 jsem šlápnul vedle. Není prostě profi

host - 102.230 (?), 9.4.2017 8:18
Mám jednu pilu od Makity. Než jsem ji kupoval, tak jsem pročetl několik diskuzních sloupků a jsem si skoro jistý, že pila 6100 ps je profesionál. Máte zřejmě daleko víc zkušeností s pilami, než já, tak mě nechytejte za slovo. Více mám zkušenosti se 4T, které jsem dlouhé roky servisoval a k 2T jsem jen přičichl u kolegy v sousední dílně. Pamatuji si, jak nadával, co tam to holátko dává, že má tak zasmudlaný výfuk. Proč se pod výfuk nepodívá jednou za uherský rok. Hledám příčiny a ten Váš článek mě zaujal. V těžbě, tedy v mém případě pokládání na zem stromků 20 cm se moje pila zanáší méně, než když špalíkuji suché dříví. Jaký je rozdíl ve filtrech 6100 ps a 6400 ps?

host - 5.187 (?), 9.4.2017 10:16
Je to veľmi jednoduché. 6100 má moderný HD filter ktorý sa nedá dobre vyčistiť. Treba ho po niekoľkých desiatok nádrží paliva vymeniť. Je to daň za perfektnú filtráciu vzduchu. Cena tohto filtra je cca 10 eur. 350,420, 460-5105, 6400-9010 majú klasické nilonové alebo flisové filtre podľa typu použitia.Nilonový filter je na rezanie čistého čerstvého dreva. Tieto filtre však prepúšťajú určité množstvo prachu do motora.Nilon do cca 40 mikrometrov. Avšak Nilonový filter sa dá veľmi dobre opakovane vyčistiť. 6100 je samozrejme profi píla modernejšej konštrukcie na univerzálne použitie. 6400 je profi staršej konštrukcie avšak s vyšším krútiacim momentom a veľmi vysokou odolnosťou proti preťažovaniu ktorá je obzvlášť vhodná na dlhotrvajúce rezy. Jaro Š.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika