Husqvarna 359 podtlak v nadrži

host - 142.66 (?) 
5.3.2016 20:38

Zdravím, měl jsem stejný problém s palivem u své pily H359.Po návštěvách různých opravců jsem skončil v servisní opravně kde mě vyčistily karburátor ultrazvukem dali nový palivový filtr a pila šlape jak hodinky.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 142.255 (?), 7.3.2016 14:55
Zdravím chtěl jsem se zeptat Vy jste měl úplně ten stejný problém když jste sundal vicko že pila normálně šlapala a s vickem zhasla?

host - 81.8 (?), 7.3.2016 15:07
Zdravim Staniku po tu prirubu jsem to měl už rozdělané a potrubí jsem pořádně primackl.tu trubičku tam ještě zkusím dát a uvidíme.ten karbec ještě nevim jdu na to vylucovaci metodou.kolega právě tady psal ze měl ten samej problém a bylo to karbecem tak uvidím.urco se zas ozvu.

host - 236.138 (?), 8.3.2016 22:33
Zdravím tak jsem dnes měl pilu rozdelanou snad do sroubku a problém ten samej prostě už mi to nejde do hlavy.celý karbec jsem měl rozdelany vše jsem profoukl a důkladně vyčistil vše bylo v pořádku! tu trubičku jsem taky zkoušel a žádná zmena.teda doufám že jsem ji dával dobře.byla to ta dirka dole z čela saciho potrubí?neviděl jsem tam ale ten cipek který jsem měl zaprit ta dirka vedla skrze k vyvodu impulsni hadicky a vevnitř nic nebylo! nejde mě stále na rozum jak to že ta pila jde když je na boku. na stojaka a s plnou nádrží ne!!

Standam - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (471) - 136.63 (?), 9.3.2016 6:47

Zdravím, to je přesně stav, kdy benzín do karburátoru natéká samospádem, To, že jste karburáotr rozebral "profoukl" a důkladně vyčistil nic neznamená. To co bývá většinou "přicpané" není viditelné a průchodnost všech kanálků lze zkontrolovat pouze systémovým postupem při čištění a nebo zařízením pro zkoušení karburátorů. Někdy se stane, že ani opakované použití ultrazvukové čističky nevede k pročištění inkriminovaných míst. Standa.

zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika