No teda to je úspěch jako hrom! Čekat rok na odstranění závady vypuštěním této pily na trh udělal Huska přešlap až to není hezký. Bohužel jsem na tom úplně stejně pilu mám koupenou v březnu 2013 a stejný problém tedy docela dlouho by se dalo říci po tom co husqvarna pilu uvedla na trh!!
Pila funguje bez problémů pár minut než se ohřeje potom nastává výkonová díra a ne zřídka se stane, že pila klidně po přidání plynu chcípne!
Objevil jsem na youtube video kde se pila chová taky tímto způsobem prostě příšernost.
Byla na reklamaci a oprva byla provedena stylem výměna palivového filtru a zkouška prý je to Ok!? To už jsem měl po náladě protože mi bylo jasné, že problém nevyřešili a to se taky následně potvrdilo po tom co jsem ji vzal do lesa! Štěstí v neštěstí je to, že mám druhou pilu, se kterou mohu dělt jinak bych mohl sedět doma na zadku!
Proceduru hodlám opakovat ale jestli to bude trvat ještě rok tak asi pilu hodím na šrot!!
To jen pár řádků pro ty co tento stroj vydávají za absolutní špičku rozhodně tomu tak není!