Husqvarna 560
|
|
|
|
host - 156.229 (?) 26.2.2013 18:11
Pokud vám nevyměnili válec (omlouvám se nějak mi nedošlo, že je to u pil komplet) tak aspoň těsnění. Pokud vám nevyměnili ani těsnění pod válcem, tak závada odstraněná nebyla a vys... se na vás
Těsnění nestačí vyměnit za nové, protože upravené odstraňující tento problém není ještě k sehnání a klasické vyměňovat nemá smysl, to by jsme si nopomohli. Klasika má 0,8mm a aby jste dosáhl tíženého výsledku s větší kompresí a odstraněním díry, musíte (servisák) vystříhnout podomácku z něčeho slabšího ideál tak 0,4mm, pak by mělo být vše v cajku. Nové slabší těsnění ale bude v nejbližší době k objednání, tak pokud nechcete stříhat, musíte chvilku počkat.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 184.1 (?), 25.2.2013 17:43
Zdravim tak pila se mi vratila z Prahy ze servisu vse je pre opraveny pre pouzivam spotny benzin ale pila ma stale po pridani prodlevu z kratkou listou nic ale jak tam dam 40 tak problem tak uz vazne nevim co stim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 184.1 (?), 26.2.2013 13:23
Hlavu mi nemenili pokud teda hlava je valec jak se domnivam jen mi napsal mechanik ze zavada odstranena pila poradku.
|
|
|
|
|
|
|
host - 156.229 (?), 26.2.2013 18:11
Pokud vám nevyměnili válec (omlouvám se nějak mi nedošlo, že je to u pil komplet) tak aspoň těsnění. Pokud vám nevyměnili ani těsnění pod válcem, tak závada odstraněná nebyla a vys... se na vás
Těsnění nestačí vyměnit za nové, protože upravené odstraňující tento problém není ještě k sehnání a klasické vyměňovat nemá smysl, to by jsme si nopomohli. Klasika má 0,8mm a aby jste dosáhl tíženého výsledku s větší kompresí a odstraněním díry, musíte (servisák) vystříhnout podomácku z něčeho slabšího ideál tak 0,4mm, pak by mělo být vše v cajku. Nové slabší těsnění ale bude v nejbližší době k objednání, tak pokud nechcete stříhat, musíte chvilku počkat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 184.1 (?), 26.2.2013 19:02
No zkusim to rict v servise a dam vedet co mi reknou Muzu se zeptat odkud mate tuto informaci dekuji
|
|
|
|
|
|
|
host - 156.229 (?), 26.2.2013 20:49
Informaci mám od zástupce Husqvarny pro ČR, vrchního školitele co má tyto závady zmáknuté a svoje poznatky předává dál na školení servisákům. Jednotlivé závady se jak už tady na fóru zaznělo postupně odstraňovali rovnou ve výrobě a tak se některé závady vyskytují jen na pilách vyrobených v určité sérii a určitém časovém úseku, novější kousky už těmito problémy samozřejmě netrpí. V Husqvarně přesně ví podle výrobního čísla kdy byla pila vyrobená a jaké nectnosti se u ní můžou vyskytnout a právě s problémem co se týká jejich pochybení nebudou i po záruční době problémy. Vše se ale řeší individuelně přes vedení v ČR. Problém s dírou je jisto jistě věcí jednou z nich. Je ale zbytečné pilu někam posílat na záruku, když stačí vyměnit tuhle blbost a je po problému, jen tam musíte dát to slabší těsnění, ne klasické!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|