Přeji vám, aby vydržela ještě více! Svědčí to o vašem dobrém zacházení a zároveň štěstí na dobrý kus. To množství mne zaujalo z pohledu další mé profese. Často si totiž lidé pletou kubíky a prostorové metry. 1 prostorový metr je cca 0,5 kubíku! Je jasné, že pokud máte možnost byť i těch 40 m3 dělat postupně, nedostane pila tolik zabrat a i levnější výrobek je schopen vydržet s dobrou údržbou více! Jinak mám ze servisu zkušenosti s Partnerem jen ty nejhorší. I jen lehce přidřený motor nelze opravit, neboť nemají Nicasil ani tvrdokov, karburátory většinou poddimenzované. Molitanový filtr vzduchu lépe mít aspoň dva a během dne je vyměnit. Často praskající plynová lanka. Největší problém pro ně ale je obsluha! Většinou uživatel nemá náhradní řetěz a ani správné návyky při řezání a tak mydlí hlava nehlava, tupým řetězem a taví pilu co to dá! Vyhřáté lůžko lišty, patřičně pokroucené a vytržené šrouby lišty, není nic neobvyklého. Potrhané, či vytržené pružiny AV systému jsou na denním pořádku. Vždy, když mi přijde Partner ve slušném stavu, je to o dobrém majiteli!