elektrická řetězová pila
|
|
|
|
|
|
|
host - 227.229 (?) 8.9.2008 13:46, zobrazeno: 24923x
Chtěla bych si pořídit el. řetězovou pilu. Budu ji potřebovat k řezání dřeva do krbu (štípaná delší tvrdá polena). Máte někdo zkušenost s pilou Partner Es 220? Můžete mi někdo nějakou doporučit v cenové relaci kolem 3000 Kč?Děkuji
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 133.102 (?), 9.9.2008 10:50
Překvapilo mě, že se Dolmar prodává v supermárketu, ale v hornbach je teď Dolmar ES 38 i s náhradním řetězem za 2790kč. O té pile nic nevím, ale asi bude dobrá.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 176.110 (?), 23.9.2008 19:49
to ze sa Domar predava v supermarkete resp. hypermarketoch je najlepsia vec co mohli manazeri spolocnosti urobit, nic lepsie v danej situacie nie je, ine riesenie neexistuje (len treba zvolit vhodny sposob predaja aj v marketoch)... Dolmar nemoze budovat predaj na znacke, ani sa tvarit exkluzivne, je neskoro na vlastnu predajnu siet a pod... kto ma iny nazor, odporucam pockat s reakciou, este si rozmysliet reakciu, dobre nad tym porozmyslat, nastudovat si marketing, formy predaja a pod. a dat mi za pravdu :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 94.19 (?), 1.10.2008 10:27
Jestli už není pozdě, Partner ES 220 mám, jednou v opravě s čerpadlem, dvakrát s problémem, že někdy maže a někdy ne. Olej M6A. Vše v záruce a v prvním roce, problémy s mazáním přetrvávají, mám pocit, že neví, co s tím udělat. Problém se většinou objeví po naplnění nádržky olejem, nikdy olej nevyjíždím do prázdné nádržky. Původní lišta se nadměrně sjíždí(porovnání se Stihl, asi stejně v provozu). Znovu bych si ji nekoupil a už vůbec ne za ty peníze, které původně stála(4000,-).
|
|
|
|
|
|
|
host - 133.102 (?), 1.10.2008 11:24
stejný supermárket nábízí i Johnseredy- sestra od Husqvarny. Dokonce jsem v hornbachu koupil i čtyřzubý kotouč na křovinořez 255mm značky Husqvarna za 50kč! třícípáky vyprodávali za 100vku. Už jen Stihl a budou v supermárketech všichni. Jirka Suchý
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 14.243 (?), 2.10.2008 7:18
Má tu někdo zkušenosti s elektrickými řetězovými pilami NAREX? Jejich nová řada se jeví celkem solidně, ale absolutně netuším jake jsou... poradí mi někdo?
|
|
|
|
|
|
|
host - 130.20 (?), 2.10.2008 7:32
Mám Narexku jen k občasnému, spíše příležitostnému použití - ořez stromů před pokácením, úprava palivového dříví, když je syrové sklopené z náklaďáku, ev. pořezání balíků z pily. Nakupuji ve značkové prodejně, kde mám servis i s kávou (ovšem neodejdu, aniž bych si nějakou maličkostí neudělal radost).
Výkon el.pohonu je samozejmě menší, než u profi benzinových. Existují už i aku - zatím nemám a neplánuji.
Ovšem pokud bych plánoval větší rozsah prací nebo měl pocit omezení kabelem, šel bych do benzinu na plrofi úrovni, což bude nad 10 tis. Kč.
Pozor na bezpečnost! Zdraví Z.
|
|
|
|
|
|
|
host - 14.243 (?), 2.10.2008 7:51
Dik za info...
Ja chci pilu k porezani palivoveho drivi na chalupe, k pokaceni mensich stromu na zahrade... a uprednostnuji elektrickou, protoze do lesa s ni nehodlam chodit (ani nesmim) a benzinka neni siroko daleko.o)
ptam se hlavne z toho duvodu, ze nekolik lidi tu psalo, ze ma spatne vyresene vibrace a je poruchova...
Mam treba vrtacku NAREX a jsem s ni maximalne spokojen, proto me udivila tahle reakce...
Muzu se zeptat jakou presne pilu mate? (TYP)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|