Demoliční řetěz na pilu Dolmar ES 2135A

host - 255.138 (?) 
1.7.2008 17:21, zobrazeno: 6130x

Provádím demolici dřevostavby a dřevěné stodoly. Koupil jsem si el. pilu Dolmar ES 2135A, ale mám jeden problém. V dřevu je velké množství hřebíků a řetěz dostává zabrat. Stáhnul jsem si katalog Oregonu ze stránek Agrolesu, jenže jako amatér tápu v nabídce.

V Hornbachu mají řetězy označení A52, B52 atp. a prodavači nemají ponětí co to znamená. Jenom že ten dražší je určitě lepší...! Prodejce HQ se mi pokusil prodat 52článkový řetěz za 550kč a když se mi to nelíbilo, odmítl dál komunikovat.

Mohl by někdo poradit jaký koupit řetěz na tuto pilu k univerzálnímu použití?Případně kde v Praze je slušná prodejna, kde neprodávají ignoranti. Po demolici bude pila řezat už jenom větve ovocných stromů.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 90.168 (?), 1.7.2008 19:01

Pokud na dřevo, tak třeba Oregon, 3/8 x 1,3 52 čl. je za tři stovky..

Pokud i na hřebíky, omítku atd., tak řetězy na to existují (záchranářské), ale jsou opravdu pekelně drahé :-(   Gl.

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 103.201 (?), 1.7.2008 20:24

Asi bych obětoval jeden řetěz. Když budete shánět spec. řetěz, tak to je cena 2 klasických, ne - li víc. Zabrat dostane i lišta, ale co se dá dělat, když to uděláte sám, tak se to zaplatí, a to několikrát. 

zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika