Děkuju za pochvalu, zahradu jsem si navrhla sama, chtěla jsem takovou tu ne moc načinčanou, spíše parkovou, květinová rabata, keřové partie, hodně zarostlou, ne moc jehličnanů - trochu Anglie jsme na vesnici, tak aby to trochu zapadlo. Vysazovalo se vlastně na poli, tak to nějakou dobu trvalo, než všechno povyrostlo, srostlo a zarostly mezery v záhonech a pořád je co dosazovat, upravovat - něčemu se nedaří a musí se vyměnit atd. Já jsem 10let žila ve městě, ale neodpovídá to mému naturelu, byla jsem nešťastná. Miluju přírodu a zvířata a tady jsem mezi nima. Ať už v té svojí, co jsem si vytvořila doma a nebo se toulám se psy po okolních lesích.
Přeju Vám, aby jste si vytvořila taky,,svůj ráj" a užívala si života v něm plnými doušky. A nenechala se odradit tou spoustou práce, co kolem toho je. Já to nijak neprožívám - není někde vypleto - no tak není, povaluje se mi tam nářadí - no tak povaluje. Mám zahradu pro sebe, pro svůj pocit štěstí, rozhodně ne pro to, aby z ní kolemjdoucí padali na zadek. Pokud se jim líbí, tak mě to potěší, to ano, je to trochu ocenění za tu dřinu na ní