Dobrý den, zdravím uživatele Zahrady, moc se mi líbí diskusní fórum, a tak si dovolím přidat také fotografie našeho jezírka, které jsme si založili vloni. Snad se Vám budou líbit. Moc to ale ještě neumím, tak snad budou obrázky vloženy správně.
Zdravím Vás milí přátelé a posílám pár foteček mého malého jezírka i s pergolou, které jsem si pro radost vloni vybudoval doufám že se bude líbit.Děkuji za reakci Tonda.
Opravdu moc pěkné. Je vidět, že jste to kopal ručně a hezky si vytvořil plochy pro vodní rostliny. Ale to jste si pěkně máknul. Nám to dělali bagrem a já jsem to jenom ručně upravovala, tak se mi to moc nepodařilo, mám to po obvodu moc mělké a teď mi některé rostliny padají. Ale už se mi to nechce předělávat. Kde jste sehnal ty krásné kameny?
Dobrý den, zdravím uživatele Zahrady, moc se mi líbí diskusní fórum, a tak si dovolím přidat také fotografie našeho jezírka, které jsme si založili vloni. Snad se Vám budou líbit. Moc to ale ještě neumím, tak snad budou obrázky vloženy správně.