Zahradni Traktůrek

host - 80.132 (?) 
4.4.2008 11:51

jeste jednu vec host ktery se zde predstavuje jeko konstrukter chce vykonny traktor do sto tisic ja jsem to podobne prochazel a proto jsem koupil karsita ma zasilene nápravy tz. u slabsích jsem slysel ze praskají a mohu potvrdit ja ale mam skoro 100kg a mam tam když jedu do lesa na drevo v predu 20kg a v zadu 80 kg zavazi a samozrejme retezy a klady kratim na 1m stavim do voziku na vysku a nestezuji si co se tyče rizeni je tam urcita vule ale mit tam rizeni presne jako u auta to si myslim ze je to zbytecne hlavne masivni rám (pravda trosku jsem ho po koupi jeste zpevnil) piste ostatni sve nazory a zkusenosti at jsme chytrejsi

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 239.112 (?), 20.5.2011 18:33

Zajímavá debata. Být konstruktérem, tak si navrhnu svůj stroj a vyrobím. Ale za 100 tisíc asi nepůjde, když jsou tak vysoké nároky. To neumí ani továrna s velkosériovou výrobou. Proto taky jeden výrobce vyrábí pro více obchodních firem. Mnozí uživatelé používají zahradní traktory jako lesní traktory. Žádný model v takové kvalitě a ceně do 100 tisíc není. Jen za loňský rok zdrahla ocel o 32%! Připomíná mí to jednoho kolegu, který chtěl TV 50 "s PIP, plazmu, připojení na internet, nízkou spotřebu, FULL HD za cenu 15.000 Kč. Musel se smířit s tím, že na trhu není. Nakonec musel slevit ze svých nároků. A budete muset i Vy. Na bežné sekání pozemku stačí český StarJet. Kubota z Německa - co se servisem, ani návod není v angličtině či jiném světovém jazyce?  Mám 3 roky Castel Garden, dvouválec 22HP (cena mezi 70 -100 tisíci Kč) a jsem s ním spokojený.Seče pěkně zatravněné pole 40 arů a i ložiska v kolech má. Vždyť s tím neseču každý den 8 hodin ve směně a taky z něj nedělám Volvo do lesa. Husqvarna už také dělá u některých nových modelů ovládání hydra kolébkovým pedálem, jako většina významných výrobců, takže "šaltrpáka" u CTH 150 a dalších starších modelů už asi není IN.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky13:14
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Bojler Ariston - anoda30.3.2025
Bojler Ariston - anoda28.3.2025
Ventilátor na krbová kamna27.3.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz