Výměna filtru u křovinořezu Stihl

host - 65.68 (?) 
3.10.2009 13:24, zobrazeno: 8353x

Dobrý den, kdo poradí, jakým způsobem vyměnit filtr v palivové nádržce u křovinořezu STIHL

Dík za odpověd

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

RadekB - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1424) - 21.230 (?), 3.10.2009 13:34

Už jsem to tu psal ve vláknu... Jonsered...odvzdušnění nádrže. Prázdnou nádrž otevřete, z drátu si udělejte háček a staňte se "rybářem". Vylovte filtr s hadičkou, hadičku zajistěte opatrně vně nádrže, vyměňte filtr a poté zpět. Závěr celé operace je "zaklepat " se strojem tak, aby se filtr vrátil do původní polohy, pozor na vytažení hadičky z průchodu nádrží, nebo případné natržení vedení paliva!

host - 65.68 (?), 3.10.2009 13:45

dík za radu, bohužel stalo se to nej... hadička vypadla z průchodu nádrží, jakým způsobem ji tam dát zpátky

RadekB - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1424) - 21.230 (?), 3.10.2009 14:34

No stále jsme jen u teorie a víte proč? Dosud jste nenapsal model křoviňáku! Jak máme vědět jaká hadička tam je? Jedna je tažena průchodkou z gumy, druhá má osazení, jedna je dokonce nad nádrží dvojitá!  Ač se to nezdá, to je dost zásadní

host - 250.242 (?), 2.6.2021 19:29
Dobrý den, vlastním křovinořez značky Stiga SB 52. Když ho zcela otočím abych vyměnil žací nástroj např. strunu za kotouč tak mi na konci tý krátký hadičky kape benzín. Koupil jsem novou tato je od Stihlu a stále to kape. Netuší někdo kde se stala chyba? Děkuji za rady

zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika