TK, TZ, MT, Holder
|
|
|
|
|
|
|
|
Vinea 30Hp Comfort - (34) - 176.71 (?), 19.1.2009 15:59
Nazdar Fando
Podle mých zkušeností je Vinea 36Hp Comfort dostatečně silná na ten tvůj návěs, ale je na tu váhu návěsu lehká (920kg) a v těžších podnínkách(bláto, mokro,sníh)by asi byl problém, když by se ti vlek zabořil.Ono záleží co a v jakých podmínkách chceš vozit.Na pevný cestě v tom nevidím problem.Já raději v těžších podmínkách naložím míň a jedu víckrát než se někde zahrabat.
Teďka dělám generálku na návěsu ASN-1500 z roku 1994 který jsem si právě pořídil.Je to návěs originál za Mt8-050.Bavil jsem se s Panem Šálkem z Agroservisu a prý zvládne náklad přes dvě tuny.
|
|
|
|
|
|
|
petr a kuba - (22) - 58.241 (?), 19.1.2009 19:44
Zdravim všechny. Lukáši, prosímtě jen prozajímavost kolik jsi dal za ten starši vozík ASN 1500, a v jákým byl stavu, a když jsem u toho zjišťování těch cen kolik sojí ty náboje stěmi koli co jsi pužil na tom staršim vozíku? Dík Petr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
petr a kuba - (22) - 58.241 (?), 19.1.2009 20:30
Určitě rozumná řeč, sám jsem z podzimu používal nebržděný vlek a je to velice nepříjemné když cítíte jak vás to potlačí!!! Máš Jirko skušenos, jak nejlépe seřídid brzu TK s vlekem ASN 1500propojenou bovdenem, měla by brzda vozíku brzit dříve než traktor ? Právě jsem po dvou letech sehnal starší vlek a než vyjedu chci mu dát nový kabát a seřídit ho tak jak se má.Děkuji petr
Jsi vůbec vlastnikem TK? Máš zde foto? Popřípadě mě nasměruj kde ještě jednou dík.
|
|
|
|
|
|
|
Jiříček - Stříbrný Zahrádkář (463) - 211.38 (?), 19.1.2009 21:05
To je neřešitelný problém, nefunguje to! Mechanickou cestou je to k ničemu, je tam tolik různých vůlí, že efekt je mizerný.Bylo by jasně lepší, aby Tě přibržďoval vlek (nestrká a nelámeš se v oji ani kloubu).Mám vlek samodomo, brzdy na bázi Š 1203,předělané na mech. klíče, myslel jsem jak to bude supr brzdit přes nožní brzdu, ale opak je pravdou.Tak jsem udělal pořádnou páku na vleku (ruční brzda),na kterou z traktůrku dosáhnu a je vymalováno.Funguje to tak 12 let, s tím, že mne napadne něco lepšího, ale ono nic, funguje to, tak mne nic nenutí to řešit.
|
|
|
|
|
|
|
Vinea 30Hp Comfort - (34) - 176.71 (?), 19.1.2009 21:17
Tak ten tvůj vlek jsem viděl v Pv,vypadá dobře,kolik jsi za něj dal?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
petr a kuba - (22) - 58.241 (?), 19.1.2009 22:51
Dotaz na Lukáse a ostatní:
Ten vozík má nájezdovku a nebo prpopojení bovdenem? Jestli bovdenem, hodláš to zachovat a nebo to budeš nějak vylepšovat?
Určitě to musí jít nějak vylepšit i přes ten bovden, jestli to pánové někdo z vás už řesil, tak prosím nabidněte řešení.
děkuji Petr
|
|
|
|
|
|
|
Vinea 30Hp Comfort - (34) - 176.71 (?), 20.1.2009 18:10
Zdravím Petře
Tak tento typ vozíku nemá nájezdovku ani bovden.Je tam ruční parkovací brzda a kapalinový okruh, který se dá připojit k malotraktoru Mt8-150.32 který má taky kapalinový brzdy.Oje ná otočné oko, hned zaním je držák s nádobkou na kapalinu a brzdový válec, který se propojí s Mt8-150.32 Právě to špekuluji jak vyřešit ty brzdy, ale asi to vyhraje nájezdovka, ještě nevím.
|
|
|
|
|
|
|
host - 237.161 (?), 20.1.2009 0:42
Dobrý den.Taky bych se měl trochu pochlubit.Už jsem dodělal odpojování přední nápravy.Materiál stál 4700Kč a to jsem si něco málo dodělal sám.Takže si myslím ta cena-tak do 5000.Kupoval jsem to u p.Macháčka v Drnholci.Při té úpravě stačí odmontovat oba portály.Ještě sem někdy vložím fotky navijáku do lesa.Honza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|