Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz

host - 11.109 (?) 
16.6.2008 9:05

a vy ste pan J.S alebo jeho mluvci?to bola vyzva pre neho.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 61.156 (?), 16.6.2008 9:35

ja za to nemozam ze mam dymamicke pridelovanie IP, ak vam to nieco hovori. Neviem preco vzdy propagatori Dolmaru reagujete podrazdene na normalne podnety, co je na tom ked som vas vyzval na cisla z praxe. Podporte svoje tvrdenia o uspesnosti vasej znacky aj niecim inym ako tabulkami, ktore vidime aj my na nete. Nie je problem zafinancovat dvoch troch pretekarov, ale co ostatni? Myslite ze Stihl a Husqvarna ich tak stedro tiez plati?A ako to ze poznate svojich platenych pretekarov tak dobre podla mena, ked ste iba obycajny uzivatel vasej oblubenej znacky. Ja si myslim ze vy z Ciech sa skor dostanete k vysledkom, tak preto ta moja prosba na vas o uverejnenie.

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 220.253 (?), 16.6.2008 10:26
To je tedy dobré, tak Vy máte dynamické přidělování IP, to ale nebrání se přihlašovat, přitom já jsem se vždy podepsal, nebo přihlásil. Nevím, jak poznáte, že reaguji podrážděně, já se u toho bavím, kam to opět směřuje, jako vždy. Vyzkoušejte si to na sobě, a odpovězte pěkně a uhlazeně na to, co píšete. Nevadí mi to, ale děkovat Vám za to nebudu. Jinak se už dostáváte opět k polemikám... o tom, kdo koho platí. Tak Dolmar si závodníky platí a ostatní to dělají zadarmo, dobrý vtip. Když si zadáte na internetu třeba Šumavský pohár, nebo společné mistrovství dřevorubců, tak se z Vás stane stejně informovaný člověk, jako jsem já. To je ale třeba zadat do vyhledávače, samo se to neukáže. Nebo třeba v časopise HQ bylo zveřejněno sice stroze, ale bylo vítěztví p. Anděla myslím v roce 2002 na Oravě.Článek byl nadepsán... Pre Husqvarnu na Orave dobre, nebo tak nějak... Stejně primitivní dotaz bych měl, kdybych se ptal znalého člověka, co je to hard disk. Když by mi odpověděl, tak bych měl sednout na zadek a prohlásit, Vy se tím musíte živit, když to znáte.On by mi spíš řekl, že stačí používat hlavu a internet.

host - 61.156 (?), 16.6.2008 10:51

Pan J.S, pracujem s netom, ale za ten svet sa neviem docitat, ktori pretekari mali ake stroje, prezradte mi vas zdroj, ak to nie je firemne tajomstvo.

host - 90.168 (?), 16.6.2008 11:28

Kdo s čím řezal je třeba tady (zabralo to asi tak minutu hledání).

Pro J.S.: Nemá smysl diskutovat s někým, kdo jen anonymně hází bláto. Smysl má zachovat si nadhled a rovnou ho poslat do háje..

Pro toho anonyma: Za... t diskuzi si jdi někam jinam! Gl.

host - 61.156 (?), 16.6.2008 11:37

ako mam vediet ze Perverka mal Dolmar, budem sa podpisovat pan Gl celou abecedou, pomoze vam to, tak jak mi nehovori vase Gl, to je ako XY. A ani J.Sa a ani Andy Wise, toho sice poznam ale v inych suvislostiach, ale tie sa deju az za oceanom. Tak ked budem Pavol Orsagh Hviezdoslav budete spokojni a v com vam to pomoze? Urcite budete vediet s kym mate docinenia. Zdravim Shdsj /stihlhusqvarnadolmarsolojonsered/ aspon viete za aku znacku kopem.

host - 90.168 (?), 16.6.2008 11:43

J.S. je J.S., Andy Wise je Andy Wise, já jsem Gl., ale ty nejsi vůbec nic.   Gl.

host - 61.156 (?), 16.6.2008 11:56

uz som Shdsj, berete ma medzi seba inicialy Gl?Uz sa vam rovnam ked som vystupil z anonymity? Viete len urazat, tam kde vam koncia argumenty. Tak este raz, uverejni tu niekto v pondelok pocty pil na majstrovstvach CR. Ked nie tak aj ked odtialto, dam dotaz na organizatorov, a uvediem to ja. Neviem co je na tom zle ked ma tato informacia zaujima? Shdsj.

host - 90.168 (?), 16.6.2008 12:54

Re: host - xxx.xxx.61.156 (?), 16.6.2008 11:56
uz som Shdsj, berete ma medzi seba inicialy Gl?Uz sa vam rovnam ked som vystupil z anonymity? Viete len urazat, tam kde vam koncia argumenty. Tak este raz, uverejni tu niekto v pondelok pocty pil na majstrovstvach CR. Ked nie tak aj ked odtialto, dam dotaz na organizatorov, a uvediem to ja. Neviem co je na tom zle ked ma tato informacia zaujima? Shdsj.
<<<

Jako Shdsj už pro mě anonym nejste a do háje vás nepošlu ;-)

Kdo měl jakou pilu na MČR nevim a ani mě to nezajímá. Zeptat se přímo organizátorů asi bude nejlepší. Mě se s tím hledat nechce, jedině když se někdy budu nudit ;-)

Gl. nejsou iniciály, ale zkratka glouton - normální přezdívka jako ve škole ;-)

host - 61.156 (?), 16.6.2008 11:49

preco ste podrazdeny aj vy vzdy ked pan J.S, to tu uz Bunny napisal, ze sa hned vrhnete ako zastancovia pana J.S, to mate pokyny zo skolenia Dolmaru. Clovek vas slusne poziada o vysledky, teda pocty pil, a vy takto.Alebo sa to Dolmaru nechodi? Gl, ja som na nemeckych forach, uviedol som tu aj zle skusenosti s Dolmarom, tak urcite nemam problem s hladanim na nete. Dokonca ked som tu uverejnil z archivu google pana J.S uvedeneho ako predajcu Polmar pre Blansko a Kyjov, tak ste na mna vybehol ze kde som to nasiel. Tak isto si viem prebehnut pocitadla serverov a lahko zistit ze pan Andy Wise a J.S maju cez pracovny den to iste koncove IP, ale cele je ine. Zravim Shdsj

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz