Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz

bunny - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (813) - 176.204 (?) 
14.6.2008 18:42

a este jedna uvaha, teraz bez adresata:

vie niekto z clenov fora, ake je zastupenie znaciek predanych v roku 2007 v CR? napr. motorove pily, ale aj iny segment zahradnej a lesnej techniky. snad len najznamejsie znacky ako HQ, Stihl, Dolmar, Solo, Jonsered, Oleo Mac... lebo statisticky vzate, pri ich rovnakej % miere poruchovosti, ked sa predalo napr. najviac OM, tak je jasne, ze poznate absolutne najviac nespokojnych zakaznikov tejto znacky, ale to este neznamena, ze je aj najporuchovejsia, kazi sa rovnako ako ostatne, len tych zakaznikov je viac, kedze aj predanych kusov je viac... napr. ako VW Golf IV, na forach sa rozobera, ake su kazove a pri tom % miera poruchovosti moze byt nizsia ako u konkurencie, len tych aut sa predalo vela a preto sa navonok zda, ze su poruchovejsie...

a dalsia vec, poznate % zastupenie predaja znaciek hore uvedenych za poslednych 5 rokov v CR? aky je ich trend predaja? ako si drzia trhovy podiel? rastie % podiel Dolmar na trhu? ktorej znacka naopak % klesa oproti minulosti? ak je to pravda, ze Dolmar je taky dobry, tak by mal podiel rast na ukor napr. HQ alebo Stihl... a ked vysledky hovoria nieco ine, tak Dolmar je len jedna velka demagogia na tomto fore...

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 103.201 (?), 14.6.2008 22:05

Když jste to tvořil, tak jste byl buď úplně namol, nebo jste 3 dny nejedl. Jinak si nedokážu ten guláš ve Vaší hlavě vysvětlit................ Nedávno jste se o Dolmar vážně zajímal a každá rada byla dobrá. Potom jiné dotazy i zde a nyní jste se ukázal asi v tom pravém světle. Pár lidí mi v jedné fázi Vašich dotazů napsalo mail, který byl ve smyslu... to je  ale.... už mu neodpovídejte, měli pravdu, bohužel. Reakce tohoto typu mě usvědčují v tom, že technicky došly argumenty, tak se to zkusí jinak - kolikrát už, že. Ještě opakované narážky na to, že z toho něco mám. Poslal jsem několik stovek mailů se seznamy dílů, návody, radami. Požadavek byl častokrát doplněn - cenu respektuji. Zeptejte se tady, kdo mi co za toto zaplatil. Kdybych to dělal pro peníze, byla by to příležitost. Dostal jsem dokonce nabídky na různé pobyty od lyží po koně. Ze slušnosti to nevyužiji, neboť to není adekvátní, a taky to ani pro toto nedělám. Celkově zhodnoceno, je to z  Vaší strany ubohost, neboť se tady vyskytujete delší dobu, a víte, že můžete být stejným zástancem třeba Vaší oblíbené Hq, každý má možnost, ale neměl by plácat nesmysly. Nebo je jednodušší to, co děláte doposud.... Mě by taky šlo rozhodně lépe komplikovat diskuze a pomlouvat, než přemýšlet, co je to za závadu a co poradit. 

bunny - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (813) - 176.204 (?), 15.6.2008 7:12

napisali ste to teraz spravne... Pár lidí mi v jedné fázi Vašich dotazů napsalo mail, který byl ve smyslu... to je ale... ono tych ale... tu bolo asi viac, ked ste sa pred casom rozhodli skoncit s diskusiou, zrejme nie som sam, ktory ma podobny nazor a tie nazory sa mnozili, vsak?

nikdy som netvrdil, ze dolmar je zly (ak ano, kedy a v ktorom prispevku), jedine co ma vytocilo je vas liek a odpoved na vsetko (dolmar) a uvadzanie poruch vsetkych moznych znaciek, len nie dolmar (ak sa nekazia absolutne, tak potom sa hlboko ospravedlnujem)

host - 223.2 (?), 15.6.2008 20:08

Jen se pane J.S. nenechte vytočit.Ať si každý udělá obrázek sám.

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 103.201 (?), 15.6.2008 20:48

Dík za podporu, z mé strany to nikdy nebylo o vytočení se. Bylo to o tom, jestli to má cenu pokračovat. Už jsem se osobně setkal s asi 20 lidmi, kteří zde diskutovali. Vždy to bylo oboustranně přínosné a já si o takových přístrojích vždy rád povykládám. Nyní to s odstupem času hodnotím jinak. Tehdy jsem ty různé narážky bral, jako názor větší skupiny diskutujících, tím jsem nechtěl házet hrách na zeď a prostě toho nechat. Skutečnost je jiná, a to i z pohledu počtu IP = 1 osoba ve více, ještě neodhalených případech. Proto na to odpovím, podle okolností, ale to je vše. Fakt je ten, že místo toho bych mohl odpovědět na dotaz, ale už není čas, nebo chuť.    

host - 54.112 (?), 15.6.2008 20:55

To sa vam ale hodi pane JS davat vsetkych po slovensky pisucich bez diakritiky do jednej osoby, ale nie je to tak. Ja som vam pisal uz davno o vasom posobeni v Polmare a nemam nic spolocne s Bunnym.

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 103.201 (?), 15.6.2008 21:05

Mě je jedno co s kým máte společného. Mimochodem Polmar velmi dobře funguje, a také začíná podobné zařízení vyrábět jedna česká firma. V popisu je uvedeno navíc něco o druhotné spalovací komoře. Cena kolem 12000,-Kč. Ani mě nenapadlo Vás spojovat s někým, fakt je ten, že se objevíte náhodně a bez identifikace vždy, když můžete přilét olej do ohně. Asi je to náhoda. Více IP= jedna osoba zde ale frčí, to nechť posoudí pozorný čtenář... 

host - 54.112 (?), 15.6.2008 21:20

Ale to je nic oproti vam pane JS, jedno IP a dve osoby... mam vam to znovu pripomenut?

bunny - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (813) - 176.184 (?), 15.6.2008 21:44

host - xxx.xxx.54.112 (?), 15.6.2008 20:55 ale vas teraz urazil, ked vas porovnal so mnou, ospravedlnujem sa vam...

viete, ludia maju urcite styl vyjadrovania sa... ako ste si vsimli ja vetu ukoncim vzdy trojbodkou alebo smajlikom :) nikdy nie bodkou...

co sa tyka tych roznych IP a jedneho uzivatela, tak je tu tema o kosacke HQ (neviem presne model) a cela tema je plna nespokojnych uzivatelov, nechcel som tam pisat, ale odprisahal by som, ze drvivu vacsinu prispevkov pisal 1 clovek, je to rovnaky styl pisania, rovnaky styl popisu problemu a pod. aj ked IP su rozlisne...

a dalsia vec ako ma rozoznat, pisem strasne dlhe vety a myslienky oddelujem len ciarkou :)

bunny - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (813) - 176.184 (?), 15.6.2008 21:58

co sa tyka IP, tak je mnozstvo programov na ich zmenu, ale neverim, ze by ich clenovia fora pouzivali... urcite je na fore admin alebo niekto, kto vidi celu IP adresu, ked je z jedneho mesta, tak je vysoka pravdepodobnost, ze moze ist o rovnakeho cloveka, ked su IP adresy z roznych koncov republiky, tak zrejme o tu istu osobu nepojde... myslim, ze nie je nic jednuchsie ako tie IP zistit a tak sa vyhnut pochybnostiam... tych sposobov ako menit IP je viac, keby niekto velmi chcel, ale nechcem nikoho urazit, toto nie je forum informatikov, teda skutocne take nieco nehrozi...

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz