Ako to zistím, musím zložiť motor? Keby bola zlomená lamela pasovala by zo škody 1203? Neviem či spojka pracuje v olejovom kúpeli lebo z dierky na konci príruby motora kde sa spája s prevodovkou mi tečie olej.
Dnes som zložil motor, a zistil som že celá spojka a lamela všetko je omastené od prevodového oleja.Je zničený simering a preto z prevodovky tečie olej do spojky.Musím zohnať mejakú lamelu nový simering a poskladať či to pôjde.
Kupil som nové gufero, zasilikonoval kryty na ložiská a lamelu máčam v technickom benzíne, lebo novú som zatiaľ nezohnal.V sobotu to chcem poskladať a nakopnúť.
já jsem odebral na přítlačáku 3 pružiny, zbývající 3 jsem podložil tenkou podložkou aby lamela neklouzala a chodí to perfektně. Spojku ovládám jedním prstem a neklouže. Mám řadu dílů na TJ-65, M-6 i motor Slávia 1D-80,90. tlf: 606/235574
Veľmi pekne ďakujem za cennú radu.Škoda že sme sa nespojili skôr lebo som minule namontoval motor a dole sa mi ho už nechce skladať.Viem že ste na to odborník lebo si píšeme mailom a pokiaľ sa jedná o sučiastky zatiaľ šlape všetko ako má.Len by som niekde chcel zohnať originál prednú kapotu.Škoda že delí Pakdubice od Košíc tá diaľka.
Štěpkovač je čerstvě vyroben, zatím jsem s ním tak dlouhou dobu nepracoval tak nevím jak to bude ze spotřebou.Řekl bych, že 4,5 cm mokré větve a 4 cm suché.Při silnějších dostává traktor zabrat.