Chytáte mne za slovo, montáž serva udělala z TK, konečně traktor, který je obratný a ovladatelný. Pokud si můžete vypůjčit TK v provedení se standartním řízení učińte tak a dáte mi za pravdu. Právě toto provedení řízení bylo často poruchové, dokonce i praskla skříň řízení. O tom, že se neustále něnila vůle v řízení ani nemluvím. Od montáže serva nic takového neznám, dokonce jsem demontoval držák na masážní krém, který byl potřeba, zhruba po půlhodině práce, protože jste ruce necítil.
Dalším problémem se ukázaly třmeny, které dovolují měnit šíři TK. Docházelo k povolování malek čepů, dokonce i dva praskly. Po výměně za větší průměr a zajištění matek, tento problém ustal.
Dále se vyskytla série menších závad, jako např. prasklá řídel řazení, tekoucí olej z portálů do bubnových brzd, prasklý buben a pakny, často praská lanko spojky. Lanka na ovládání brzd, také dostala vyhazov a nahradila je táhla... dál už se mi vzpomínat ani nechce, kdybych si měl každou závadu dát opravit někde do opravny, tak už to TK nevlastním. Teď začla téct převodovka, tak mám zase o zábavu postaráno.