Stenson 5200

host - 2.142 (?) 
12.1.2009 19:28

Dobrý den, s touto pilou jsem již pořezal několik kubíků a je srovnatelná a na ůdržbu ještě lepší nežli Husqarna, protože ji mám taky. Doporučuji a poznamenávám, že to není žádná čína, ale německo. Miloš

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 120.31 (?), 12.1.2009 23:08

Vážně to není made in Chaina viz obrázek, tak si to porovnejte s touto.

RadekB - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1424) - 21.230 (?), 13.1.2009 11:48

Pro pana Miloše, musím potvrdit slova pana 110.201 a dalších, toto je Olympijská produkce, tedy Čína jak vystřižená! Budete-li mít zájem, mohu zaslat fotky také " HQ 395, STIHL 440 a dalších variant "! Nebo přímo odkazy na Čínské výrobce!

Radek

host - 120.31 (?), 13.1.2009 20:27

Zde je k vidění nový typ husqvarny

RadekB - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1424) - 21.230 (?), 13.1.2009 21:51

Ano, to je přesně ona a jak to ten "značkový prodejce " profesionálně drží!!!

Radek

host - 2.142 (?), 14.1.2009 17:52

Perfektní pila, jsem těžař v lese a věřte mě vydrží víc nežli jiné značkové pily mám stillku a naní když se něco porouchá tak díl stojí jako dvě tyhle pily... koupil jsem ji za dva tisíce a nadělala daleko víc práce nežli všechny značkový pily dohromady, prostě jenom platíte značku nic jiného.... Aleš

andy.wise - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (585) - 174.65 (?), 14.1.2009 18:29

Hele, Miloši, a proč jste se teď podepsal jako Aleš? A proč coby Miloš píšete, že jste s ní pořezal několik kubíků, avšak jako Aleš už tvrdíte, že pila udělá více práce, než všechny značkový pily dohromady? Jaké pily? Nikde nevidím typ, rád si na něj počkám.

Mimochodem citace: "... je srovnatelná a na ůdržbu ještě lepší nežli Husqarna, protože ji mám taky." Konec citace - To je argument jako noha. Každý, kdo někdy aspoň půl hodiny pracoval s profi pilou by nic podobného z pusy nevypustil.

RadekB - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1424) - 21.230 (?), 14.1.2009 18:59

Andy, ona to asi bude nějaká obecní knihovna s připojením na internet, protože tolik jmen co tato IP adresa zde nosí, od Mirka, Petra až po "souseda", to se jen tak nevidí. A vzhledem k tématům, to městská I kavárna nebude! Co je však zvláštní, poslední přispěvatel si plete vysoko zdvižné vozíky a pily! Still je VZV, STIHL jsou zahradní a lesní stroje. Takže pane Mirku/Aleši, který že to díl je drahý jako dvě tyhle superpily?

Radek

host - 150.2 (?), 31.1.2009 18:47

Pila Stenson se jako pila jenom tváří.V praxi to vypadá jinak, zvláště v porovnání s pilou Stihl. Malinčík J.

host - 64.174 (?), 10.2.2009 8:57

Dobrý den Petr dělám v lese a pily tohoto tipu my tam čas od času lidi nosej jestly bych jim neřekl co s tím je. Když jsem dělal papíry na motorovou pilu tak nás školící technik upozorňoval na mot. pily těchto a podobných neznámých značek abychom se jim vyhnuly je to asi 15let zpátky.Takže prosím vás lidi neimprovizujte a pokud chcete dělníka tak si pořidťe pilu a je jedno jestly to bude Husqvarna, Jonsered, Stihl, tyto pily my prošly rukama a pokud s tím člověk dělá jak se strojem tzn. čístí lopatky ventilátoru, žebrování válce, vzduchový filtr, brousí řetěz - tak ta pila vydrží hodně. Navíc servis je na každým rohu. Je dobré pro domácí použití když ta pila má obsah min. 50m3. Takže za každou cenu šetřit se nevyplácí. Pila s tímto obsahem se dá sehnat dnes již v podzimních akcích za necelých 12tis. takže bych pilu stenson neřešil. S pozdravem Petr

pozn: pila stenson je dobrá třeba jako dárek do terenního vozu abyste si sem tam mohly přeříznout větev...

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz