Seřízení motoru ZongShen

host - 26.219 (?) 
22.12.2009 20:14

Takže po vyčištění karburátoru motor běží jak má. Díky za rady.  Petr

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 239.112 (?), 9.1.2010 18:25

Dnes jsem po cca 9 měsících dal do frézy VeGA benzín, zkontroloval olej a byl zvědav, jestli nastartuje. ZongShen nastartoval na 4. zatažení. V pohodě se svíčkou BRISK už druhou sezónu. Sníh byl už mokrý, trochu i pršelo, ale komín se neucpával. Udělal jsem práci co jsem potřeboval.

host - 123.147 (?), 10.1.2010 12:04

Mám rovněž sněhovou frézu - čína.Jsem s ní velice spokojen.Moje zkušenost se startováním je taková, že při delší odstávce stroje nechám doběhnout motor se zavřeným benzinem, tak aby v karburátoru nic nezůstalo.Od té doby nemám problémy se startováním.Ucpávání komínku neznám i když odhazuji i rozsolenou břečku u silnice, protože jsem jednoduše z komínku odstranil mřížku na drcení hrud, která je zde tzv.žečeno nanic.Svíčku mám naší Brisk N 17.

host - 48.52 (?), 29.1.2010 19:45
prosím o radu dnes jsem uvedl do provozu novou frézu Vega s motorem zongshen, při začátku odklízení sněhu motor nejde do otáček, je znát pokles otáček a odhazuje pouze před sebe asi 20 cm.Motor má odstřivou regulaci, ale nevím její seřízení nebo seřízení celého motoru.Neprovedl jsem výměnu svíčky ani vyčištění karburátoru, jak jsem se zde dočetl.děkuji Míla

host - 239.112 (?), 29.1.2010 23:12

Jak jsem měl první sezónu tuto frézu, tak jsem nemohl nastavit chod motoru podle návodu  - fungovalo to pouze se sytičem v různé poloze CHOKE-RUN, občas to i chcíplo, otáčky kolísaly. Výkon v odhazování sněhu nic moc, ale ono toho sněhu tenkrát taky na prověření provozu frézy moc k dispozici nebylo. Pak druhou sezónu s toutéž svíčkou už fréza nešla nastartovat vůbec, přestože dávala jiskru a pomohla jenom její výměna. Od té doby jede motor bez problémů. Já bych začal výměnou svíčky a když to nebude ono, tak reklamace.

host - 45.199 (?), 31.1.2010 10:03

Děkuji za radu, ta svíčka dělá opravdu hodně motor jde o hodně lépe, našel jsem ještě vadné těsnění u karborátoru tak se to snad ještě zlepší a bude šlapat Míla

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz