Uvedenou pilu mám od loňských prázdnin (kromě ní mám ještě Stihl MS290 na skutečnou práci). Řežu s původním řetězem zatím nebroušeným. Baterie mám 2x8 a 2x4Ah. Řezal jsem vyschlý ořech průměr od 5 do 25, 30cm, něco málo pak suché kmeny zákrsků jabloní průměr 15 až 20cm. Bylo to takové to malé domácí řezání, po naštípání toho bylo celkem kolem 15 beden od banánů (vždy tak po 3 bednách, baterie 4Ah a pořád ukazovala něco kolem 25%. Tři týdny dozadu pak vyvrácený jerlín, odhaduji tak 0,3m3, kmen špalky kolem 30,35cm i poměrně silné větve, práce asi 3h,(i s manipulací, bylo to na svahu, takže byly prodlevy) baterie 4 i 8Ah komplet vybité při teplotě nějakých 5st. C, pila vypla 2x na přetížení. Na mě má moc dlouhou lištu a vadií, že nelze seřídit mazání, zdá se mě, že maže málo a teď mě po několika týdnech co ji vozím v autě vyteklo asi 1/2 nádržky oleje. Z nějakého důvodu neřeže na špici. Mechanizmus pro napínání řetězu mě také moc nenadchnul. Pokud potřebuji pořezat jen něco málo šáhnu po ní raději než míchat benzín a startovat Stihlku. Pila a i řetěz mě zatím celkem příjemně překvapily, ale podvědomě čekám, že se něco brzy po...