Ja som mal Grizzly 1200W, motor mala výkonný, ale odchádzala žacia hlava najma klzne lozisko. Potom sa rozsypala prevodovka, lebo bola sucha a v navode nebola o nej zmienka, lebo bola za 30mi srobami.
Potom som kupil v Brne u Necasa bubnovku Dakr a vyzinac SOLO 116. Ten ma prikon 1000W, je vyrobeny v Nemecku. Ma rovnu tyc, cim lepsie dosiahnem pod kriky, celkom kvalitnu hlavu ako maju krovinorezy, prevodovka je pri hlave a da sa mazat cez 1 sroubu. Pouzivam lanko BISON 2mm trojhranne oranzove. Musim skor davat pozor, aby som nepostinal kriky. Ked na nieco narazi az spomali tak sa automaticky vypne. Neprehrieva sa ani vo velkej trave a burine. A to vazi 4,5 kg. K tomu mam 10m gumenu predlzovacku a 50m bubon.
Mam primestsku zahradku, pozemok na dedine14arov a svokrinu zahradku tiez kosim. Tam len vyzinacom. Ten SOLO sa horsie dava do auta lebo sa neda delit tyc. A treba davat pozor na jeho zadnu stranu, lebo sa mi vysmykol a tresol o asfaltku ked som ho bral z auta. Vnutri sa odlomil kusok plastu na dekli pri skrutkach. Dobre je nieco pruzne prilepit na ten horny koniec. Napr. penovy polyetylen obojstrankou.