Poraďte el. strunovou sekačku, kterou nespálím

host - 186.98 (?) 
11.6.2010 8:12

Zrejme je poddimenzovaný výkon motora, buď prestúpte na benzínový vyžínačku s dostatočným výkonom motora, ktorý má rezervu výkonu pri kosení. V okolí vidím ako trápia vyžínač s nízkym výkonom vo vysokej tráve, potom sa nečudujte s následnými poruchami elektrického alebo i benzínového motora.
Už pri kúpe si dajte poradiť u predajcu, radšej vyšší výkon ako slabší, je to o životnosti a spolahlivosti.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 210.251 (?), 11.6.2010 13:47

Spíš je poddimenzovaná kvalita vinutí...   Gl.

host - 3.12 (?), 16.7.2010 12:46

Ja som mal Grizzly 1200W, motor mala výkonný, ale odchádzala žacia hlava najma klzne lozisko. Potom sa rozsypala prevodovka, lebo bola sucha a v navode nebola o nej zmienka, lebo bola za 30mi srobami.

Potom som kupil v Brne u Necasa bubnovku Dakr a vyzinac SOLO 116. Ten ma prikon 1000W, je vyrobeny v Nemecku. Ma rovnu tyc, cim lepsie dosiahnem pod kriky, celkom kvalitnu hlavu ako maju krovinorezy, prevodovka je pri hlave a da sa mazat cez 1 sroubu. Pouzivam lanko BISON 2mm trojhranne oranzove. Musim skor davat pozor, aby som nepostinal kriky. Ked na nieco narazi az spomali tak sa automaticky vypne. Neprehrieva sa ani vo velkej trave a burine. A to vazi 4,5 kg. K tomu mam 10m gumenu predlzovacku a 50m bubon.

Mam primestsku zahradku, pozemok na dedine14arov a svokrinu zahradku tiez kosim. Tam len vyzinacom. Ten SOLO sa horsie dava do auta lebo sa neda delit tyc. A treba davat pozor na jeho zadnu stranu, lebo sa mi vysmykol a tresol o asfaltku ked som ho bral z auta. Vnutri sa odlomil kusok plastu na dekli pri skrutkach. Dobre je nieco pruzne prilepit na ten horny koniec. Napr. penovy polyetylen obojstrankou.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz