Oprava sekačky
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 52.102 (?), 15.6.2011 8:34, zobrazeno: 111826x
Včera jsem vzal při sekání trávy benzínovou sekačkou kámen, prda jak p****e a sekačka chcípla, potom sem jí normálně nastartoval, ale jakoby vibruje a škrtá…nejspíše se ohnul nůž nebo možná i něco horšího.Nemáte s tímto někdo zkušenosti?Kolik cca stojí oprava, co sem četl, tak to snad může být i dražší než cena sekačky.
Mám třeba nejdřív zkusit nechat vyvážit nůž?
Případně jestli někdo nezná nějaký levný servis v okolí Ostravy.
Díky
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 52.102 (?), 15.6.2011 9:41
A podle čeho poznám jestli je to jen nůž nebo ta hřídel??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 52.102 (?), 15.6.2011 10:25
Práce schopný aspoň na to abych povolil nůž určitě sem, jen se v sekačkách vůbec nevyznám.Udělám to teda tak jak radíte, jen bych měl ještě jeden blbý dotaz, když sundám nůž a nastartuju sekačku, tak nestane se s ní nic, je mi jasné, že asi ne, ale jen se ujišťuji, nerad bych jí rozbil ještě víc. Děkuji za trpělivost:-)
|
|
|
|
|
|
|
PP. - Diamantový Zahrádkář (6578) - 70.100 (?), 15.6.2011 10:49
Ehm, stane se, že se ta hřídel bude točit, tak se k ní nějak moc nepřibližujte a nestrkejte tam pazouru, odežeňte děti, máte-li jaké, do dostatečné vzdálehosti. Ten nůž sundejte i s unašečem. Sekačce to bude jedno, naopak bude ráda, poběží bez zátěže.
Pokud by se dělo nějaké podivné chvění a vibrace ihned po startu, nemusíte nikam koukat, vemte kešeň a valte do servisu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 4.187 (?), 15.6.2011 14:48