Oprava prorezlého šasi sekačky + údržba motoru
|
|
|
|
|
|
|
host - 240.58 (?) 10.1.2021 22:04
jak stahnu řemenici z motoru tecumseh děkuji
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 68.138 (?), 27.6.2011 10:04
´Dobrý deň chcem sa opýtať či tu ešte chodíte alebo nie? mám problém s kosačkou vantage 35 a kedźe ste kutil rád by som vás poprosil o radu kosaćka vykašlava olej cez kryt na ventily(nie cez ventily ale od podávačov, sú tam dva otvory) vymenil som piestne kružky zľahka obrusil hlavu kedže tam boli ryhy no nepomohlo nastavil som ventili poľa rysiek na kľukovke (jedna bodka) a vačke (2bodky 1 ryska),akákoľvek kombinácia problém neodstránila Ďakujem za pomoc. kuli02@post.sk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 40.98 (?), 12.7.2011 9:15
Dobrý den, zeptám se na motor u sekačky. Start je dobrý, ale motor chodí nepravidelně, kolísá nahoru dolu, svíčka je černá, zakarbonovaná. Literatura píše, že je bohatá směs a nutná výměna svíčky. Jak to uvést do původního stavu. Děkuji.
|
|
|
|
|
|
|
kenybz - Bronzový Zahrádkář (64) - 252.163 (?), 22.3.2013 11:41
Sekačka stéle jezdí a tmel drží perfektně asi nebudu mít nikdy novou
Akorát jsem stihl jeden motor zadřít dal jsem tam rezervní no a ten zadřený
je už taky opravený no a motor se zadřel protože měl málo oleje a to jsem to chtěl jenom trochu zahřát abych ho vyměnil...
|
|
|
|
|
|
|
host - 48.142 (?), 12.5.2013 22:24
Zdravím,
smekám před poctivou prací, o to víc, když šasi stále drží.
Měl bych prosbu o doporučení diskutujících. Vlastním hobby sekačku s kovovým šasi bez bočního výhozu. Často sekám přerostlou trávu, kopřivy a plevel a i přes otevřený zadní výhoz se tento často ucpává a navíc to není moc příjemné. Zvažuji naříznout a vyhnout část šasi pro boční výhoz, ale nikde žádný tip jak na to a čeho se vyvarovat. Máte nějaký tip?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 78.27 (?), 24.11.2020 19:12
Jednoduchá rada je otevřít plastovou zaklopku zadního výmetného prostoru, vyvrtat do ní dírku na provlečení provázku. Délku provázku nastavit tak, aby bylo možné sekat bez koše na trávu a odklon zadní záslepky byl cca 40 stupňů od kolého zadního čela sekačky. Konec provázku upevnit na rozpěrku madla sekačky. Lze tak sekat s košem i bez koše, funkčnost sekačky není narušena. Pořizovací náklady čistá nula.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZÍSKEJTE SVÉ POVOLENÍ K POBYTU, ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY | 15:02 | |
|
ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY | 15:01 | |
|
Nová stodola | 6.1.2025 | |
|
ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY | 3.1.2025 | |
|
ZÍSKEJTE SVÉ POVOLENÍ K POBYTU, ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY | 3.1.2025 | |
|
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost? | 30.12.2024 | |
|
|
|
|