Dobrý deň!Prosím o radu, či je možné pripojiť ku kosačke MF 70 aj príslušenstvo od Vari k prednému vývodovému hriadeľu ako napr. obracač sena OP 1.2, bezprstovú lištovú kosu ESM, dvojbubnovú sekačku Dalila.
Ďakujem
ahoj nevíte někdo jak jsou poskládány lamely ve spojce mf 70?Je 10 vnějších a 7 vnitřních a 2 široký z krajů.Ale v jakým pořadí jsou ani v návodu není.Podle návodu jsem pochopil že 10 vnějších a na ně jde 7 vnitřních, je to tak?
Toto som uz riesil na MFke tie lamely idu tak, ze idu dve velke, jedna mala dve velke a zasa jedna mala. Asi takto: TP-VNI(alebo sirsia podlozka)-VNVN-VNI-VNVN-VNI-VNVN-VNI-VNVN-VNI-VNVN-VNIVNI(sirsia podlozka), segerka-.
TP-tlačná podložka
VNI- vnutorna lamela
VN- vonkajsia lamela
Niekedy sa stane, ze lamely su prehnute a vypraskane, bud vymenit, alebo dotycnu lamelu vyhodit a pokracovat bez nej.ide hlavne o vonkajsiu lamelu.A treba este premerat pruzinu mala by mat 38-40mm
Dobrý den. Můžu se zeptat odledně MF 70. Stála u dědy asi 8 let, ale kromě kohoutku u nádrže bylo všechno ok. Teď mě ale trápí jiný problém. Pod chcípákem je šroub, který má v sobě díru, a neustále mi z něj teče benzín. Nevíte někdo, čím to je?