Zdravím, také jsem čerstvým majitelem Hecht945.
1) řezal jsem s ní 2x (cca 8 nádrží - likvidace poražené lípy a dubu - cca 10kubíků) a jsem spokojen. Ve srovnání se Stihl nebo starým SOLem, které jsem si do ted půjčoval (podobná kategorie) je to slušné a na práci na chalupě plně dostačující. Nejsem profík, ale i profík kamarád byl mile překvapen.
2) V číně se dělá kde co, ale mají různé úrovně kontroly a kvality = co si zadáte, to vám udělají, ale je třeba hlídat a kontrolovat. (vím o čem mluvím) = jsou mezi neznačkovymi produkty šmejdy i skvosty.
U téhle pilky se o kontrolu stará zadavatel, tedy firma Werco... jak se stará, toť otázka.
3) Koupil jsem ji od prodejce, který zároveň dělá servis a v rámci garance mi přislíbil seřízení v záběhu, po zaběhnutí a evnt. další, což je u pilky nutné provést vždy. - Pochybuju, že by tenhle profík (servisuje pily profíkům z půlky okresu a mně servisuje křoviňák) nabízel něco zcela nepoužitelného... tedy HECHT mohu v této kategorii doporučit
4) V této cenové kategorii lze k věcem opravdu přistupovat jako ke spotřebnímu zboží, ale i tady platí záruka, a pokud ten stroj používáte málo, půjčte ho sousedovi, at je vytížen a případné vady se včas (do dvou let) projeví...:)