Křovinořez Hecht 143, HBC 45SB nebo Ryobi 52SB?

host - 10.184 (?) 
16.6.2010 15:35

Děkuji Všem za reakce a rady pravě jsem objednal HECHT 143 BTS.

Doufám že bude z tech povedenějších číňanů.

Pozděj připojím reakci se zkušenostmi.

Honza H

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

Roxteedy - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (143) - 242.192 (?), 16.6.2010 18:47

Pořádnej olej, pořádně míchat, používat čerstvou směs (tak to platí pro všechny)

...a budeš spokojenej 

host - 15.114 (?), 17.6.2010 0:29
Hecht souhlasí

host - 69.38 (?), 21.6.2010 8:44

Zdravím, taky jsem si pořídil Hecht 143 BTS. Startování a obsluha ok, všiml jsem si ale že napraskla plastová opěrka (plastová deska co na ní křoviňák leží při sekání) u ramenních popruhů, je to takový sranda-plast. Reklamovat se mi to nechce. Taky mi nešlo rozebírání hřídele, dle mého je pojistný otvor spodní části hřídele pro západku moc těsný, trochu jsem ho rozšířil, zlepšilo se to, ale ne úplně. pokud na zmáčknutí pojistky použiji např klíč nebo šroubovák je to ok. Máte někdo podobnou zkušenost? Díky Tomáš P.

host - 198.242 (?), 21.6.2010 11:09

Plastová opěrka tam není. Je tam kovová miska (spodní část co se dotýká země) a ta jistě naprasklá nebude max deformovaná. Co se týče pojistky je dělaná u staršího typu velkou páčkou(nedovedu si přestavit mačkat ji šroubovákem ani klíčem) a u nového typu s pevnou hřídelí ovládaná pérem, které přitlačuje na opačnou stranu a klíč se tam nedostane. Podle toho co popisujete si myslím že popisujete jiný typ spojky křovinořezu, možná i jiný křovinořez, protože Hecht má jiné typy spojek Navíc oba typy fungují absolutně perfektně. Bez reklamací. Prosím o fotografii problému popř obrátte se na servis.

host - 69.38 (?), 21.6.2010 12:13

Plastovou deskou jsem myslel to co je mezi bokem sekajícího a křoviňákem. Tu pojistku/péro musím jakoby promáčknout hlouběji než jen bříškem prstu (do té cca 4 mm otvoru), aby výstupek západky neblokoval rozebrání hřídele. Hřídel mám pevnou. Třeba to chce chvíli nechat a postupně se to rozchodí...?

Tomáš P.

host - 230.30 (?), 21.6.2010 17:04

Mám tú istú skúsenosť ako Tomáš P s krovinorezom Hecht 143 BTS. Kúpil som ho pred cca 10 dňami, stroj vypadá celkove slušne, dobre štartuje, seká, ale pri prvom rozoberaní hriadeľa som sa zapotil (a to nie som technický antitalent, už som chcel spomínať svätých). Keď sa mi to podarilo rozobrať trocha som prečistil tú štrbinu kde je západka, naolejoval je to lepšie ale nie dokonalé, tiež dúfafam, že sa súčiastky o seba obrúsia a bude to dobré. Servis a reklamáciu zatiaľ snáď nie (servis v SR je asi aj tak o 2 triedy za ČR - dostupnosť a pod.)

host - 198.242 (?), 22.6.2010 12:06

Tedy přiznám se, že tak jak to popisujete tak mám dojem, že máte jinou spojku na křovinořezu. Jediné na čem se s Vámi schodnu, že ta pojistka se musí pořádně zmáčkout (proto je to pojistka) ale nedostatek prostoru a těsná a měla by se ochodit?!?. Prohlížím ji a je tam podle mne naopak větší vůle než by tam mohla být. Navíc 4mm otvor je spíš cca 1cm a bříškem prstu tam nemáte šanci cokoli zmáčknout, jednině špičkou palce a tan se tam pohodlně vejde. Podle mne postupujete špatně při rozebírání a nebo máte jinou spojku/stroj.

zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika