křovinořez Grizzly MTS 40

host - 106.238 (?) 
17.8.2007 12:09, zobrazeno: 8430x

Hezký den,
     zajímalo by mě co si myslíte o tomto křovinořezu (kvalita, funkčnost, zpracování, životnost, výkon... atd.) Sekám kopřivy, růžné druhy náletu a v nejmeší míře ho využiji na sekání travin. Jsem laik, tudíž předem děkuji za vyjádření k tomuto výrobku.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 183.81 (?), 23.8.2007 14:48
Měl jsem Grizzlyho necelý rok.Byl to ten ze slabším motorem.Když sekal, byl dobrý, ale většinou se porouchal, když to člověk nejméně potřeboval. Nyní je dělají sice s dvoukoňovým motorem, ale ten výkon neodpovídá provedení.První velký nedostatek je už ve startéru.Plastový startér zapadá do ocelové rohatky a ta je přímo na klikovém hřídeli.To znamená, že je hodně rozpálená a plast na startování to nevydrží.Motor měl neustálé problémy, buď jel pouze na sytič a nebo špatně startoval za tepla.Jediná jeho výhoda byla dělený hřídel ( pohon bovdenem).Vejde se i do menšího auta. Jinak je to možná dobrá konstrukce, ale provedení z nevhodných materiálů. Ještě dnes mám z něj doma úplně novou nepoužitou strunovou hlavu a kosu, které bych rád za malý peníz prodal.

host - 174.192 (?), 28.3.2022 18:46

Dobrý den. Mám taky křovinořez Grizzly 42. Nevíte náhodou, kde by se dal sehnat kompletní startér na tento křovinořez? Děkuji

zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika