Jaký traktor

host - 79.88 (?) 
23.9.2010 15:53

V roku 2002 som kúpil za cca 80 000 Sk traktor MTD 080 s vozíkom. Kosil som s ním pravidelne týždenne moju záhradu cca 3000 m2 až do tohoto leta + navyše príležitostne susedom či známym tiež nie malé plochy trávnikov. Odhadujem, že nabehal namenej 1500 motohodín.Nikdy nebol v servise, dávno po záruke mi drobné závady odstránil automechanik v dedine.  Je to spoľahlivá značka, na motor dodnes nikto nešiahol.  Ale má už toho veľa za sebou, tak som hľadal tento rok nový na plochu cca 3000 m2.  Keď som si zistil ceny nových traktorov /s dvomi kosami lebo mám nerovný povrch/, vyšlo mi že,  lacnejšie riešenie bude robot Automower 230. Kosí u mňa už dva mesiace a som nadmieru spokojný.  A taký krásny trávnik som nikdy nemal, lebo Automower mulčuje naprosto najemno a perfektne hnojí.  S traktorom sa to nedá ani porovnať.  Nemusím sa naťahovať s ťažkým košom, nemám problém čo s pokosenou trávou, nebolí ma chrbtica z toho nekonečného natriasania /keď sa človek ponáhľa a chce rýchlo pokosiť/, Automowe kosí aj v dáždi.  Skrátka ak máte kosiť 2 -3 tis.m2, lepšie ako traktor je Automower. Cena cca rovnaká, prevádzkové náklady nižššie, komfort neporovnateľný, trávnik krajší. Miro

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025