Co pořád máte s Mountfieldem. Mám křovák T746 od nich 9 let, seču s ním 50 arů a bez potíží. Stejný podle výkonu by tenkrát u Stihl stál o 10.000 více. Což byla tehdy cca 1 průměrná mzda v ČR.Travní traktor od Castel Garden XT200HD (motor BS) má ložiska v kolech a Husqvarna CTH150 (Kawasaki) nemá. Motor už dneska umí udělat i ZongShen v Číně. Ale na motoru celý výrobek nestojí. I další díly a provedení dělají výrobek spolehlivý.
Když někdo nedá motoru dvoutaktu pořádný olej do benzínu, v poměru jak má dát, tak může mít značku jakoukoli a stejně ji zničí.
Mountfield prodává sněhové frézy Ariens (USA). To se nedá říci, že by to byla šmejd technika.
Mám druhý rok sněhovou frézu VeGA 551(75 kg), dnes se dostane koupit za 12.000 Kč (mě v 2007 stála 15.000 Kč) a vzhledem k nejistotě sněhu se mi nevyplatí kupovat nějakou značkovou. VeGA je vyrobena v Číně, motor ZongSnen (taková firma vyrobí určitě více motorů pro Asii než Tecumseh či BS nebo Kawasaki). Taky jsem nebyl nadšený z toho, že VeGA je z Číny, ale měli byste vidět to provedení. Loni jsem ji použil 1 x a nyní jsem s ní pracoval několikrát a kromě výměny svíčky za 46 Kč (pasuje ekvivalent od Opel do ZongShen) je dobrá. Neucpává se komín. Motor 5,5 HP výkonem stačí. Jak si někdo stěžoval na Stiga, že láme střižné šrouby na šneku, tak VeGA ne. Dostal jsem k ní tenkrát zadarmo nákradní díly - klínový řemen, variátorovou gumu a 6 kusů střižnách šroubů. Že odešla svíčka, tak podle servisu je to normální, že svíčka u sněhové frézy vydrží 1 sezónu.Při zkoušení normálně dávala jiskru, ale motor nechtěl naskočit.. Se svíčkou Brisk motor ZongShen jede a startuje bezproblémů. Olej jsem tam dal podle návodu 5W-40 plnou syntetiku. Benzín to moc nežere.
Když nebudu dodržovat údržbu podle návodu a budu mít na zemi krtince, haluze a jiný nepořádek, tak polámu střižné šrouby i u Ariens či Toro.