Jakou sněhovou frézu?

host - 9.95 (?) 
25.9.2006 23:55
Tak si běžte koupit frézu do Tesca a neotravujte nás na prodejně. Jsem zvědavý jestli Vám ji třeba v prosinci přivezou až domu zprovozní a předvedou. Servisní technik prodejna Holešovice

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 78.131 (?), 27.9.2006 21:11

Pane, co to je za přístup ? "...neotravujte nás na prodejně ... v Holešovicích"

Jestli vás zákazníci otravují, tak si tu živnost pověste na hřebík.

host - 147.125 (?), 28.9.2006 7:56
Tesco nebo Mountfield, obojí je stejný typ řetězce, shrábnout peníze při prodeji a tím pro ně zákazník končí, nedej bože aby se vrátil, že chce něco vysvětlit nebo snad reklamovat :o/

host - 143.32 (?), 2.11.2006 0:49
Jak tak koukám ven tak tohle téma je o5 aktuální :o))

host - 22.21 (?), 9.11.2006 11:28

Mám frézu TORO 1028 od MOUNTFIELD už třetím rokem a jsem naprosto spokojen. Odklízim s ní menší parkoviště a 80m příjezdové cesty u penzionu v Harachově a nikdy s ní nebyl žádný problém, tedy až na pár střižných šroubů, který chráněj převodovku - není to nic drahýho a chce to mit jich par v zásobě. Další věc je servis, po zimě tam zavolám a oni přijedou vyměněj olej, všechno zkontrolujou a ja se nemusim a nic starat. Sněhová fréza není zrovna nejlevnějsí zaležitost a proto bych si ji nikdy nekoupil přes internet a to hlavně kvůli servisu a zaruce.

Aleš K.

host - 30.228 (?), 9.11.2006 13:50

Já bych si zase už nikdy nic nekoupil u MOUNTFIELDU, který má zahradní techniku naprosto předraženou. A ta kvalita prodávaných značek také zrovna nepatří do nejvyšších řad. Toto jsou jen mé vlastní zkušenosti.

David

host - 156.75 (?), 9.11.2006 18:07
no Béda a jeho ceny,kvalita a služby jsou myslím všeobecně známy,proto když vidím jak to tu někdo vychvaluje musím se jen usmívat :o)

host - 165.57 (?), 23.1.2009 18:42

Co pořád máte s Mountfieldem. Mám křovák T746 od nich 9 let, seču s ním 50 arů a bez potíží. Stejný podle výkonu by tenkrát u Stihl stál o 10.000 více. Což byla tehdy cca 1 průměrná mzda v ČR.Travní traktor od Castel Garden XT200HD (motor BS) má ložiska v kolech a Husqvarna CTH150 (Kawasaki) nemá. Motor už dneska umí udělat i ZongShen v Číně. Ale na motoru celý výrobek nestojí. I další díly a provedení dělají výrobek spolehlivý.

Když někdo nedá motoru dvoutaktu pořádný olej do benzínu, v poměru jak má dát,  tak může mít značku jakoukoli a stejně ji zničí.

Mountfield prodává sněhové frézy Ariens (USA). To se nedá říci, že by to byla šmejd technika.

Mám druhý rok sněhovou frézu VeGA 551(75 kg), dnes se dostane koupit za 12.000 Kč (mě v 2007 stála 15.000 Kč) a vzhledem k nejistotě sněhu se mi nevyplatí kupovat nějakou značkovou. VeGA je vyrobena v Číně, motor ZongSnen (taková firma vyrobí určitě více motorů pro Asii než Tecumseh či BS nebo Kawasaki). Taky jsem nebyl nadšený z toho, že VeGA je z Číny, ale měli byste vidět to provedení. Loni jsem ji použil 1 x a nyní jsem s ní pracoval několikrát a kromě výměny svíčky za 46 Kč (pasuje ekvivalent od Opel do ZongShen) je dobrá. Neucpává se komín. Motor 5,5 HP výkonem stačí. Jak si někdo stěžoval na Stiga, že láme střižné šrouby na šneku, tak VeGA ne. Dostal jsem k ní tenkrát zadarmo nákradní díly - klínový řemen, variátorovou gumu a 6 kusů střižnách šroubů. Že odešla svíčka, tak podle servisu je to normální, že svíčka u sněhové frézy vydrží 1 sezónu.Při zkoušení normálně dávala jiskru, ale motor nechtěl naskočit.. Se svíčkou Brisk motor ZongShen jede a startuje bezproblémů. Olej jsem tam dal podle návodu 5W-40 plnou syntetiku. Benzín to moc nežere.

Když nebudu dodržovat údržbu podle návodu a budu mít na zemi krtince, haluze a jiný nepořádek, tak polámu střižné šrouby i u Ariens či Toro.

host - 212.146 (?), 17.11.2006 21:55
Čauky diskutéři,minulý týden jsem byl v Radotíně v nějakým Hobbycentru,maj tam dost věcí na výběr,nic jsem nechtěl,ale profík prodavač mi vnutil motorovou pilu ,mimochodem jsem si udělal hezkýho ježíška,maká jak vzteklá,ale o tom psát nechci,měli tam na výběr čtyři typy fréz,dvě od Husqvarny a dvě od Partnera,kterej je prej bráška Husqvarny,zaujali mě svým zpracováním a robustní konstrukcí,kecal sem tam s nima snad hodinu.Stojej od třiceti do padesáti tisíc a je radost na ně koukat,kluci to tam našlápli a vysvětlili mi systém dvou stupňů výhozu sněhu,fakt to jen fičelo,nechci jim dělat reklamu,i když Husqvarna snad ani reklamu nepotřebuje,mě se ta cena před vánocemi zdálo vysoká tak mi řekli že to de i na splátky.Zatím sníh není tak se tím netrápím.

Koky6 - (1) - 10.36 (?), 17.11.2007 15:02
Já mám týden frézu od firmy Kränzle (www.kranzle.cz). Je osazena nějakým americkým motorem. Jinak přivezli, zaškolili a jako dárek jsem dostal malej vysavač, protože jsem objednal přes eshop :-) Doporučuji.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz