Pan technik asi hledal nějakou záminku, jak to svést na "vinu obsluhy" - určitě na to mají školení. A nejen u Mountfieldu. Vždycky je to o lidech a jejich přístupu, až potom o firemní strategii - aspoň takové zkušenosti mám já.
Rovnou se přiznám, od M. (Česká Lípa) mám nějakou tu zahradní techniku (bo sleva, ne? ), ale kupoval jsem už s tím, že rozhodně NEBUDU chodit do M. na servis. Bez ohledu na to, jak se mi vedoucí prodejny snažil "vymýt mozek" perfektně naučenýma a podanýma PR řečma (všímli jste si někdo toho, že to vlastně recitují, jako básničku?), náležitě proloženýma tím, jak on nebo kolega má a jak je to, či ono skvělé. To, co bych zaplatil navíc oproti odpovídající (=normální) ceně, nebýt mé šťastné ruky na kole štěstí, lze považovat za předplatné servisních prací na 7 let dopředu. S technikou jako takovou zatím nemám problémy, čas ukáže, jestli jsem to nezakřikl.
Panu Petrovi držím palec, jsem zvědav, jak nakonec pochodí - já cosi před pár lety v podobném duchu řešil s pojišťovnou, nakonec jsem to, pro nedostatek času a prostředků na právníky, vzdal.