Ak som Vam teda spravne rozumel tak by ste dali prednost Stilke MS 270 pred HQ 445. Podla zatial dostupnych info mam rovnaky nazor. Co ale poviete na lepsiu ergonomiku a vybracie v prospech HQ?
Tak super vdaka za nazory a pokec. V najblissej dobe vyrazam do predajni a uz s konkretnymi infoskami,,zautocim"" na predajcov. Budem informovat ako som dopadol. Pekny den
Jasné budem sa pítať ale čo poznám predajcov tu u nás tak sú dosť neochotný a nerád davajú rady radšej aby sa to prinieslo k nim do servisu a neprišly o svoj džob. Tak preto som sa pítal či sa dá objednať!
Taaak a je to vybavene!! Dnes sa sen stal realitou. Dnes na vystave v Nitre (Litgnumexpo) sa mi podarilo ošahat si pily po ktorych som pasol a o ktorych sa tu pisalo. Nabity informaciami som sa pustil do vyjednavania a krutenia predajcov a vysledok sa dostavil. MAM STHL MC 270 a to este s 10% zlavou oproti cene v obchodoch. Ked ju 1x prevediem po dvore a poukazujem jej vsetko do coho sa mam v plane s nou pustit tak dam vediet ako sa jej to pacilo... Este raz vdaka vsetkym zucastnenym