Dolmar 5105 - hrncová podložka
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 145.210 (?) 10.9.2012 11:56, zobrazeno: 21007x
Mám prosbu. U této mot.pily mi vypadla hrncová podložka označená na obr.č.11 a já teď nevím jak tam má být správně nasazená (otočená). Mohl by mi toto někdo vyfotit na pile jak to správně patří.
Díky Petr
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 227.2 (?), 22.9.2012 20:52
Mam dotaz, asi nejspise hlavne pro pana J.S. nebo Radka B, ktere srdecne zdravim, ale i ostatni diskutujici.Prosim, jaky je rozdil mezi Dolmar 5105 a Dolmar 5000.Za odpoved dekuji predem.Zadani tematu, je trochu jine, ale kvuli kazdemu dotazu zakladat nove tema, asi nema cenu.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 227.2 (?), 22.9.2012 21:17
Dekuji pane J.S.Nezklamal jste, vedel jsem takrka 100%,ze budete vedet.Ja totiz na obe pily koukal a rikal jsem si, moderni obe, vykon stejny, profi trida.Diky moc.Vim vice.Proste se vyznate, tj.jasne.Klobouk dolu.A diky znovu.Jsem fakt spokojeny, jak 115,tak 3410,nemenil bych.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 227.2 (?), 22.9.2012 21:21
Pane J.S.proste kvalifikovana, jasna odpoved, fakta a nevarite z vody a tj.ono.Diky, zdravim Vas.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 227.2 (?), 22.9.2012 22:03
Mam 3410 TH, jednorucku.Pouzivam ji hlavne v zahrade a vsude tam, kde staci jeji vykon, kde je 115 velka, tezka a nepohodlna.Tj.hlavne na nejaky mensi prumer, nejakou tu vetev v zahrade.Naprosto pohodova, lehoucka,vykonna, prece jen se dobre startuje, proti te 115,je to takove pirko se slusnym vykonem, prakticke,fakt bomba.Stihl, tj.plastak1-rucka a Husqvarna mala, mne nesedi, nema ten patricny smrnc, tah na branu, nez se vzpamatuje, tj.doba.Ta 1-rucka, takhle do zahrady, tj.senzace.Proste neco potrebujete kolem domu uriznout a pokud to neni velky prumer, tohle v ruce skoro necitite, nemusite tahat velkou pilu, lehce startuje, pohoda.Fakt doporucuji.Sice je za cenu, kde koupite 2-rucni s vetsim vykonem, ale jsou prace, kde 2-rucka prekazi.Vyrobce vi, proc delat 1-rucku.Je fakt, ze ta jedna ruka je vice zatizena, ale v te zahrade, nerezete tolik, nebo uriznete jednu vetev tady, druhou jinde a clovek ruce mezi tim odpocine.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 227.2 (?), 22.9.2012 22:09
Pane J.S, jako velky fanda Dolmar, urcite poridte do sbirky.Bud novou, nebo starsi, od chlapa, kdo dela chirurgii stromovou, tam ji vetsinou maji a cas od casu meni.Je fakt dobra a nelituji.Urcite to neni vhodne, jako jedina pila do domu, pokud chcete delat palivove drevo, atd.Kdo chce delat palivove, plus zahradu, tak to dve pily minimalne chce.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 227.2 (?), 22.9.2012 22:57
Klasickou 3410 nemam, to fakt ne.Co mam, tak mi skoro staci, tedy casem, ac ji az tak nevyuziji, tak mam v planu Dolmar 7900 a tim, asi koncim.Mate s ni zkusenost osobni?
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|