Co si myslite o Mountfield Traktor XHX 24 HD/THX 122 hydro
|
|
|
|
|
|
|
host - 242.14 (?) 14.6.2021 13:26
Máme tento traktor z roku 1998, provádíme běžnou údržbu, jednou týdně seká 1ha a pořád běží, jen dolevame olej do hydra. Jsme nezisková, takže jsme rádi, že tento výrobek je držák
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 87.2 (?), 17.3.2009 22:07
ještě bych dodal, na vršky se mi osvědčila před lety MF70, sice se za tím běhá, ale seká to skoro zadarmo (malá spotřeba díky liště) a to seno byste měl pro ty ovce na zimu. Tyhle traktůrky s rotačním sekáním to rozšmelcujou bez užitku a to je škoda, ne? V.R.
|
|
|
|
|
|
|
host - 35.142 (?), 13.3.2009 9:16
Dobrý den,
přečtě te si diskuzi na téma Mountfild- mýtus nebo pravda?
Myslim, že při takové investici jako je traktirek se vyplatí si to trochu pročíst.
|
|
|
|
|
|
|
host - 29.123 (?), 13.3.2009 18:01
Já bych se toho nebál, XHX 24 HD je velice kvalitní traktor a vyrovná se mu prakticky třeba Stiga Estate Overland, který je dražší, má pohon hydro 4x4 a motor Kohler Command Pro 25 HP. A servisu bych se nebál vůbec, mezi lidmi se najde hromada negativistů, kteří si pořád na něco stěžují.
|
|
|
|
|
|
|
host - 122.245 (?), 13.3.2009 20:12
Je to sice novinka, ale hodně se podobá xx220 hde, ten máme u fot.klubu odzkoušen víc něž důkladně a jsme s ním max.spokojeni.Motor briggs
je super s max.spolehlivostí a tento typ má ještě větší výkon.Motor dvouválec
má tlak.mazání takže vydrží opravdu hodně a snese i velký sklon.Naše
zkušenosti jsou jen dobré, každoročně jde na posezonní servis, mohu jedině doporučit... Tonda Brno
|
|
|
|
|
|
|
sury - (32) - 156.69 (?), 17.3.2009 14:18
Mohl by me nekdo poradit jak ma bejt idealne siroky vyhozovy otvor a jak by se dala zvisit saci ucinnost.
Chapu ze cim ta trava bude vyssi, tak tim bude i vyssi pravdepodobnost ucpani.Ale fakt me desi predstava ze si koupim TRAKTOR MOUNTIFIELD XHX 24 HD/THX122 HYDRO a bude se to ucpavat stale... to by me pak opravdu nebavilo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 45.244 (?), 17.3.2009 16:41
Už jsem o tom vedl debatu na vláknu- traktor za 60000- je fakt že shoda se hledá těžko ten prefuruje to ten zase ono já mohu mluvit jen za svoji zkušenost se starým traktorem MURRAY 12,5HP/107cm záběr, sekám roviny i kopce, jsem z jizerských hor, mů skjlon pozemku je 18cm na 1m schválně jsem to byl změřit protože mě už nebaví vyvracet míty a bludy některých rádoby sekáčů, jezdím tam jak po vrstevnicích tak i proti kopci takže nevím proč někdo tvrdí že to nejde, jedinou nevíhodou pro mě je že motor nemá tlakové mazání a tak to musím řešit neprofesionálním způsobem kterým nikoho nechci navádět a to je větším množstvim oleje v motoru, proto doporučuji motor s tlakem, jinak jsou si ty všechny traktory tak podobný že chybu asi neuděláte, u mě rozhodovala cena a heslo za málo peněz hodně muziky a to mě bohatě plní, nemám u něho hydrostat ani alektrické vysypáváni ani ovládání reverspáčkou či knoflíky ani palivoměr ani luxusní sedačku ani zásuvku dobíjení a všechen ten luksus co řádně žaplatíte ale neposekáte s tím více nebo lépe než obyč traktor, hodně lidí si na to potrpí a také mě za to zkrytizovalo ale já potřebuju jednoduchost a v tom vždy byla síla.Co se týká ucpávání tak mě se ucpává poze hodně mokrá tráva + krtičiny jinak mám na výhozu pomocnou turbínu za sucha bez potíží takže mohu jen konstatovat že ucpání jedině příliš rychlou jízdou, takže se nebojte už jen proto že kupujete nový stroj se zárukou.PS odpovědi typu že v brožurce píšou to či ono jsem si už vyslechl
|
|
|
|
|
|
|
host - 97.14 (?), 20.3.2009 23:22
Tak to by jsem si koupil spíše Wisconsin riviéra s profi motorem od hondy(GXV).Porovnejte.Motoricky špička, robustně(výchozí váha)dost dobré, velký koš, vyklápění bez námahy, kvalitní díly.Osobně by jsem vsadil na rider např.Např. STIGA park-jen dvouválce,4x4,výběr sečení(110-125cm),Power 145000,- za komplet.
|
|
|
|
|
|
|
sury - (32) - 156.69 (?), 23.3.2009 17:44
Tak jsem se rozhod ze si ten mountfield na konci dubna koupim.Uz jsem toho tady v tech diskusich precetl tolik ze jsem lehce zmaten ale to nevadi
Jen me mrzi ze za tu cenu nema loziska v kolech a kos se musi vysypavat ruco ale to snad nebude vadit.Tak pak napisu jak jsem spokojen..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|