Uzení domácího divočáka



host - 150.101 (?) 
15.1.2013 9:49, zobrazeno: 11337x

Prosím o radu jestli někdo udil vyřezaného kance /divočáka / z domácího chovu který je po dvou selatech.Včera jsem naložil maso a je tam několik pěkných kousků masa které bych chtěl vyudit.

  
   
host - 32.170 (?), 15.1.2013 22:18

Kanec po dvou selatech? A ještě vyřezaný?

         
host - 40.135 (?), 25.1.2013 10:44

ja jsem pisatele pochopil a snad i jini proste byl dvakrat otcem a pak vykastrovan nevidim duvod pro by se nedalo maso vyudit take jsem mel porazku doma krmeneho divocaka a to maso se neda s divocakem z lesa vubec srovnat je vice podobne domacimu vepri ale nebal bych se vyuzeni ani divocaka z lesa

            
host - 150.101 (?), 25.1.2013 13:03

Děkuji Vám za zastání, špatně jsem se vyjádřil v dotazu oledně naložení divočy.Dnes jsme měli několik kousků naložených žeber jako pečínku a to by se i pisatel 21138 olizoval.Tak si myslím že to uzené nebude mit chybu.

zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika