Lze v jedne udírně udit maso i ryby



host - 121.155 (?) 
20.7.2009 8:48, zobrazeno: 14842x

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jest-li je možné v jedné udírně udit maso i ryby, myslím střídavě,  aniž by to mělo vliv na kvalitu. 

  
   
Mirek 821 - (39) - 80.73 (?), 21.7.2009 8:50

Vše udím v jedné, maso klobásy a sýry je možno udit současně, pokud to dovolí prostor a technologický postup. Každý výrobek potřebuje jinou teplotu a jiný čas uzení. Ale klobásy a kozí sýr udím současně a není to na závadu, zrovna tak špek a maso. Prostě klobásy po šesti hodinách vyndám a sýr rdousím studeným kouřem dál.Ryby v každém případě zvlášť, ale klidně v jedné udírně. V jedné troubě taky pečete bábovku, maso a rybu a na kvalitě se to neprojeví.!

zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika