jak udit?



host - 212.142 (?) 
18.9.2008 15:26, zobrazeno: 42330x

Dobrý den, mohli byste mi, prosím,poradit jak správně udit maso, bůčky,sýr, ryby a pod? Jak dlouho v jaké teplotě?Děkuji Jára.

  
   
Chemický Alí - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1247) - 166.66 (?), 18.9.2008 15:53

hledejte v již proběhlých diskusích, za deset minut budete vědět vše potřebné..

 

Mimo jiné v diskusi "Závady domácích uzenin"

      
host - 144.71 (?), 12.5.2009 21:45

jak nalozit maso na uzeni

   
host - 98.21 (?), 14.12.2010 16:40

Zajímá mě celkem tahle udírna: video na youtube

máte někdo zkušenosti s digitálními udírnami?

Digitální udírna
Digitální udírna
      
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18316) - 65.50 (?), 14.12.2010 17:26

Zkušenosti nemám ale jestli vím, co si opravdu nepořídím, tak je to digitální udírna.
   Informace, že briketa z dřevěných třísek dá 4x čistější kouř než dřevo samo,   zavání hodně čistým kouřem...

         
host - 155.12 (?), 14.12.2010 19:53
To už není uzení ale imitace! Mirek
            
Woody - (3) - 210.50 (?), 14.12.2010 20:18

Já mám zkušenosti z digitální udírnou. Uzené je takové kyselkavé a spíš vařené. Nedá se to s klasikou vůbec srovnávat.

zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika