Známý si ke grilu pořídili pánev Wok z Macra v ceně do 500,- a jsou spokojeni.
Dovolím si zneužít toto téma k otázce topení v uvedeném grilu. Pořídili jsme si tento gril po návštěvě u známých, doslova mě nadchl. Ale tím to končí, nejsem schopen ho pořádně roztopit. Já to neumím, jsem z toho rozčarovaný až zklamaný. Ke grilu mám podpalovací komín, brikety nechám rozhořet, nasypu je do bočních kapes grilu (nepřímé grilování), zavřu poklop, nastavím horní i dolní průduchy... a tím to končí. Dosáhnu teploty max. 150-180 °C a ta pomalu klesá. Nejsem schopen udržet vyšší teplotu po delší čas. Je to max. ma klobásy a to s odřenýma ušima. Měl jsem podezření na nekvalitní brikety, koupil jsem originál od Webra za nekřesťanské peníze a dopadl jsem stejně.
Poradíte mi někdo, jak správně postupovat? Z videa na webu jsem nic nového nevykoukal, dělám to stejně a výsledek stojí za houby.
Honza